-
قالب جدید مامبولرن
سلام
با تبریک به خاطر قالب جدید بخش فروم و اصلی سایت مامبولرن.
چند تا مورد بود که خواستم دوستان راهنمایی کنند.
1. چرا همه چیز رو راست چین کردین ؟مثلا نام کاربری و کلمه عبور رو که در فروم می خواهیم وارد کنیم از راست به چپ هستش.در صورتی که من و خیلی از دوستان از نام کاربری لاتین استفاده می کنیم و این فرق داره .نیازی نیست که همه چیز راست چین باشه ...
2. همین مورد در همین تاپیک ها هم هست .من متنی که الان دارم تایپ می کنم بر عکس داره میره جلو.در صورتی که باید بر عکس باشه ... ....چون الان داره رو حالت پیش فرض تایپ انگلیسی میره اما توی خود قالب به صورت صحیح نمایش داده خواهد شد.
3. آیا سایت اصلی مامبولرن یا همون صفحه اصلی سایت از جوملا استفاده شده ؟
چون من چندتا از بسته های جوملا رو دیدم توش استفاده شده.البته میشه از جوملا برای مامبو هم استفاده کرد.اما گفتم شاید کلا از خود جوملا برای صفحه اصلی استفاده می کنید.
4.موارد زیادی در قالب جدید فروم مامبو لرن دیده می شه که خیلی خوشحال میشم برای اطلاع بیشتر کاربران در یک تاپیک مجزا مدیران سایت بهش بپردازند.
از جمله همین فرم در لینک ها که در بالای صفحه نمایش داده میشه و استفاده بیشتر از فریم ورک در قالب و همچنین حالت قابلیت جابه جایی تالار ها در قالب اصلی و ....
که جا داره بیشتر از امکانات جدید مامبولرن توضیح داده بشه .....
بازم از تغییرات جدید احساس خوشحالی می کنم و به مدیران سایت و جامعه مجازی و متن باز ایران تبریک میگم.همچنین کاربان سایت.
ما که اون اوایل خودمون رو کشتیم گفتیم تغییر بدید ، هیچی نگفتید.الان بعد یکسال دوباره تغییر اساسی انجام شده.
بازهم ممنونم....
موفق و پیروز باشید......یا حق
یه دو مورد دیگه یادم رفت بگم:
1. یک چیز خیلی جالب که توی مامبو جدید دیدم اینه که توی یه بازه زمانی سایت ریفرش یا بروز میشه.
این یعنی چی ؟ یعنی آمار سایت تغییر می کنه و تعداد بازدید رو بالا می بره ... خیلی دویت دارم این مورد رو توضیح بدید.
2.آهان چرا امکان ویرایش مطلبی که قبلا ارسال کردیم رو نداریمو مجبوریم یه پست جدید بدیم ..
فکر کنم که خیلی جای بحث داره ...
بازم منون...
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2009 11:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)