سلام
من جوملا 1.5.14 رو نصب کردم و یک قالب هم بهش اضافه کردم با فایر فاکس که باز میکنم مشکلی نداره ولی با اینترنت اکسپلورر به هم میریزه مشکل از چی میتونه باشه ؟

سلام
من جوملا 1.5.14 رو نصب کردم و یک قالب هم بهش اضافه کردم با فایر فاکس که باز میکنم مشکلی نداره ولی با اینترنت اکسپلورر به هم میریزه مشکل از چی میتونه باشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشکل از قالب که باید با همه بروزر ها سازگار باشه
از قالب های استاندارد استفاده کنید و یا اگر در HTML - CSS تسلط دارید با بررسی کد قالب مشکل رو حل کنید
یا علی
یه خورده HTML بلدم میتونید سایتی رو معرفی منید که بتونم ازش قالب های خوبی رو دانلود کنم؟
از جوملا 1 استفاده میکنید یا 1.5 ؟
1.5.14
سلام
اکثر قالبهای موجود در لینک زیر استاندارد هستند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
خیلی از قالب ها رو دانلود کردم ولی خیلی هاشون با اینترنت اکسپلورر مشکل داشتند میتونید راهنماییم کنید که خودم تنظیماتش رو انجام بدم؟
[quote author=zar_poor link=topic=22182.msg116851#msg116851 date=1257679116]
خیلی از قالب ها رو دانلود کردم ولی خیلی هاشون با اینترنت اکسپلورر مشکل داشتند
[/quote]
من چند مورد از این قالب ها رو تست کردم و با نسخه 6 مرورگر Internet Explorer مشکلی نداشت!
[quote author=zar_poor link=topic=22182.msg116851#msg116851 date=1257679116]
میتونید راهنماییم کنید که خودم تنظیماتش رو انجام بدم؟
[/quote]
برای اینکار نیاز هست به HTML و CSS تسلط داشته باشید. همچنین با استانداردها و مشترکات و اختلافات مرورگرها آشنایی داشته باشید. دارید ؟
نه تسلط ندارم :-[
قالبی که دارم اینه
علاقه مندی ها (Bookmarks)