-
کمک
با سلام
من حدود یکی دو ماهی هست که سایتی رو راه اندازی کردم. ولی اصلا از قرارگرفتن اون در لیست نتایج جستجوی گوگل راضی نیستم. یعنی خیلی خیلی اوته!
من سایت رو به گوگل معرفی کردم. سه گزینه تنظیمات کلی جوملا رو هم بله کردم. فایل htaccess رو هم rename کردم!
دیگه نمی دونم چی کار کنم!
من ماژولی به نام JoomlaGATor رو شنیدم ولی کارکردش و لینکش رو ندارم! گوگل آنالیز هم میگن تاثیر داره ولی این رو هم نمی دونم از کجا باید دریافت کنم!
آیا پلاگینی ماژولی چیز دیگه همه هست که به من کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2009 09:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه نمایید:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
این مقالات رو مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)