سلام
من مي خوام دو تا مامبو رو روي يك ديتا بيس نصب كنم لطفا راهنماييم كنيد و آيا اطلاعات سالم مي مونه و در مامبو مشكل پيش نمي اد؟
ممنون مي شم كمك كنيد

سلام
من مي خوام دو تا مامبو رو روي يك ديتا بيس نصب كنم لطفا راهنماييم كنيد و آيا اطلاعات سالم مي مونه و در مامبو مشكل پيش نمي اد؟
ممنون مي شم كمك كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما دومامبو در دو پوشه دارید پوشه نصب هر دو را پاک کنید فایل configuration.php را از یکی به دیگری کپی کنید و داخل فایل را باز کنید و مسیر ها را تغییر دهید
لیست مسیر هایی که با توجه به پوشه مامبو باید تغییر کند در زیر نوشته شده است
یا علی/خداحافظکد:$mosConfig_absolute_path $mosConfig_live_site $mosConfig_cachepath
چطور بايد تغيير بدم يعني ادرس بايد وارد كنم ؟ اگه بايد ادرس وارد چه ادرسي؟
ممنونم
آقای احمدزاده که گفتند چیکار کنید...
شما ابتدا یک مامبو بر روی سایتتون نصب کنید ، مثلا در این آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد دوباره در یک پوشه جدید مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فایل مامبو رو extract کنید و پوشه installation رو پاک کنید.
حالا از mambo1 فایل configuration.php رو کپی کنید تو mambo2 و درون این فایل اون 3 مورد رو تغییر بدید.
مثلا در mambo1 به اگه به این صورت باشه:
در mambo2 باید به اینضورت تغییرشون بدید:کد:$mosConfig_absolute_path = '/home/www/mambo1'; $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] $mosConfig_cachepath = /home/www/mambo1/cache';
کد:$mosConfig_absolute_path = '/home/www/mambo2'; $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] $mosConfig_cachepath = /home/www/mambo2/cache';
سلام
من اين كار رو كردم ولي مامبو دوم بالا نمي اد البته اقاي احمدزاده خودشون مي دونن كه در حقيقت ما سه تا مامبو داريم يكي اصلي و دو تا فرعي يكي از اونا رو كه خود اقاي احمدزاده درست كردن و جواب هم مي ده اما ادامه مطلب و مديريت فارسي مشكل داره گفتن كه 454 حرفه اي نصب كنم من نصب نكردم ولي خوب از مامبو اصلي كانفيگوريشن رو كپي كردم تو فايل مامبو فرعي دوم و تغييرات رو دادم ولي جواب نداد.
لطفا راهنماييم كنيد
چه خطایی به شما میده؟
چطوری به شما جواب میده؟
هيچ پيغامي به من نمي ده. بعد از تغييرات در كانفيگوريشن من كه ديگه نبايد كاري انجام بدم؟ يعني بعد از تغييرات اگر من بزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بايد جواب بده ديگه ولي متاسفانه جواب نمي ده فقط يه صفحه سفيد.
خوب فکر کنم منظور دوستمون از دو تا مامبو روی یه دیتابیس با اطلاعات مختلف باشه درسته؟
یعنی مثلا مامبو1 یه اطلاعاتی توش باشه و مامبو2 اطلاعاتی دیگه و به هر ارتباطی نداشته باشن
اگر این طور باشه با عوض کردن perfix مشکلتون حل می شه البته اگر درست حدس زده باشم
دو تا مامبو با يك محتوي مد نظر منه چرا كه هاست من يه ديتا بيس بيشتر نداره و نمي تونه داشته باشه به همين دليل سايت فعلي بايد پا برجا بمونه تا من تغييراتم رو روي مامبو دوم بدم بعد از تموم شدن كارم مامبو دوم رو رو مي كنم و مامبو اول رو پاك مي كنم .
از اين كه راهنماييم مي كنيد ممنونم
دقیقا کاری رو که اقای سیادتی گفتند باید انجام بدید.
یعنی پیشوند دیتابیس رو عوض کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)