-
طراحی یک سایت با یک جسجتجوگر قوی
دوستان سلام.
من می خوام یک سایت طراحی کنم که تعدادی محصول مثلا کامپیوتر توش ثبت بشه و وقتی مشتری وارد سایت میشه و میخواد مشخصات و قیمت و عکس و ... محصول رو ببینه و قتی وارد صفحه جستجو میشه به مشتری امکان انتخاب مثلا قیمت 100 تا 200 و سخت افزار یا نرم افزار و دیگر پارامترها داده بشه تا بین 2000 محصول سرگردان نشه.
خلاصه عرض کنم خدمتتون بخش جستجوی سایت میخوام که امکان انتخاب چند آیتم داشته باشه. چجوری می تونم این کار رو بکنم. خواهش میکنم یک کمی سریعتر پاسخمو بدین. چون یکی سفارش داده و من اگه نتونم آبروم میره :9: :53: :53: :53: :53:
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-07-2009 04:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طراحی یک سایت با یک جسجتجوگر قوی
سلام آرمین جان.
می تونی طبقه بندی کنی محصولات رو بر اساس قیمت و بر اساس چند فاکتور دیگه.
اینطوری کارت راه میفته ؟
-
-
آره سعید جان گل و گلاب می تونم طبقه بندی کنم. اما سئوال من اینهاست:
1- با استفاده از چی محصولات رو طبقه بندی کنم بر اساس قیمت و چند فاکتور دیگه (یعنی موقع گذاشتن و ثبت محصول در صفحه ادیتور خوب بخش و مجموعه رو مشخص میکنم اما مثلا بخش بندی به سخت افزار یا نرم افزار یا محدوده های قیمت متفاوت رو چه جوری انجام بدم؟)
2- آیا ماژول خاصی برای جستجوی پیشرفته وجود داره که کاربری که وارد سایت میشه و وارد بخش جستجو میشه بتونه محدوده قیمت رو تعیین کنه همچنین بقیه فاکتورها رو و بعدش دکمه سرچ رو بزنه مثلا چند تا از محصولاتی که به اون آیتم هایی که انتخاب کرده نزدیکتر بودن رو نمایش بده یا تایتلش رو نمایش بده؟
-
-
با استفاده از کامپوننت SOBI2 می تونید یک محصول رو در چند مجموعه مختف قرار بدید.
درمورد قیمت ها هم می تونید برای هر رنج قیتم، یک مجموعه درنظر بگیرید. مثلا 100-200 و 200-300 و ...
اینجا رو (لطفا با دقت!) مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سعید جان ممنونم فکر میکنم این مشکل من رو حل کنه حالا میشه یک سایت که از این کامپوننت استفاده کرده رو به من معرفی کنی؟
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه این لینک رو ببینی؟ آیا این که شما گفتی به همین صوزت به کاربر نشون داده میشه؟ و اینکه این سایت از چه ماژول یا کامپوننتی استفاده کرده؟
-
-
سلام
شما میتونید با استفاده از EZ-Realty چنین کاری را به سادگی انجام بدید.
اما خوب این یک کامپوننت کامرشیال هست و میتونید از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خریداری کنید.
البته با کمی تغییرات خاص در کامپوننت که کار سختی نیست که نتونید از عهده اون بر بیایید!
پاییزتان پر مهر
-
-
سایتی که از این کامپوننت SOBI2 استفاده کرده :
آیا این که شما گفتی به همین صوزت به کاربر نشون داده میشه؟
خیر . جستجو متفاوت هست دوست عزیز. اگر با دقت همون مطلب که دادم رو مطالعه کرده باشید، توسط این کامپوننت، بر اساس هر مجموعه شما می تونید جستجو کنید. مثلا در مجموعه قیمت های 100-200 یا مجموعه 200-300 یعنی جستجو رو محدود به مجموعه های کامپوننت کنید.
و اینکه این سایت از چه ماژول یا کامپوننتی استفاده کرده؟
اون سایت از یک جستجوی سفارشی بهره می بره. ضمنا اون سایت از مامبو یا جوملا استفاده نمی کنه که کامپوننت یا ماژول داشته باشه.
خلاصه عرض کنم خدمتتون بخش جستجوی سایت میخوام که امکان انتخاب چند آیتم داشته باشه.
کامپوننت و پلاگین هایی برای جستجوی پیشرفته وجود دارند. اما وقتی قرار هست جستجو در بین مطالب استاندارد جوملا باشه، قطعا فقط از فیلد هایی که برای مطالب تعریف شده میشه استفاده کرد.
مثلا اگر قرار هست جستجو بر اساس تاریخ باشه، باید فیلدی به نام تاریخ برای هر مطلب وجود داشته باشه.
جوملا برای مطالب، فیلد تاریخ، مجموعه مطلب و ... رو داره. اما اگر دسته بندی دیگه ای رو بصورت سفارشی بخواید تعیین کنید، با استفاده از مطالب جوملا نمی تونید این کار رو بکنید. حتی اگر از پلاگین های جستجوی پیشرفته استفاده کنید.
برای هر خاصیتی که قرار هست جستجو بطور مجزا بر اساس اون انجام بشه، باید یک فیلد در دیتابیس وجود داشته باشه.
که با استفاده از این کامپوننت می تونید همین کار رو انجام بدید.
البته موردی که مهدی معرفی کردند، برای اینکار مناسب تر هست.
یا علی
-
-
دوستان خواهشا به این سئوال من توجه کنید اگرمیشه این لینک رو ببینید؟ سعید جان آیا این که شما گفتی به همین صورت به کاربر نشون داده میشه؟ و اینکه این سایت که من لینکشو گذاشتم از چه ماژول یا کامپوننتی برای سرچ استفاده کرده؟
-
-
مرسی سعید جان ممنونم از لطفت. نمی دونستم پاسخ گرفتم والا دوباره نمی نوشتم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)