سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: سیستم مدیریت گروهی منابع

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سیستم مدیریت گروهی منابع

سلام دوستان. من سوالی دارم که نمی دونم آیا در مامبو یک سرویسی وجود دارد که این کار را برایم انجام دهد ( مامبوی فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکند ) یا اینکه باید از یک سیستم مدیریت محتوای دیگر برای اینکار استفاده کنم؟
    سوال این است:
    همانطور که می دانید هر مجله دارای تعدادی شماره است و در هر شماره تعدادی مقاله دارد که هر مقاله به فورمت پی دی اف می باشد. حالا من می خواهم یک سیستم آنلاین داشته باشم که تعداد بیشماری مجله را در آن لیست کند و سپس روی هر مچله که کلیک می کنیم در همین وب سایت خودمان ( نه اینکه به وب سایت مجله وارد بشویم ) بتوانیم شماره های مختلف مجله را مشاهده کرده و سپس روی یک شماره کلیک کرده و وارد آن بخش که بشویم تعدادی مقاله مربوط به آن شماره را با نام عنوان مقالات و نویسنده و یک خلاصه کوتاه چند خطی ببینیم و سپس لینک دانلود فایل پی دی اف آن هم وجود داشته باشد.
    یکی از سایتهایی که اینکار را می کند سایت زیر است:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    شاید من سخت توضیح داده باشم. به عبارتی دیگر من می خواهم در سیستم مدیریت محتوایم یه عالمه دایرکتوری به اسم های مختلف ایجاد کنم که در هر دایرکتوری هم چند بخش باشد و در هر بخش هم تعدادی فایل پی دی اف با توضیحات مقدماتی آنها و امکان دانلود هر فایل پی دی اف وجود داشته باشد. و ضمنا می خواهم که ورود فایلها را خودم به سیستم انجام ندهم بلکه به هر مجله ای که در آنجا ثبت شده باشد امکان دهم که توانایی آپلود کردن فایلهای پی دی اف مخصوص خودش را فقط در همان دایرکتوری که مربوط به خود آن مجله است و نه در تمام سایت، داشته باشد.
    البته من سیستم رموزیتوری را در مامبو دیده ام و این کار را تا حدودی انجام می دهد ولی می خواستم ببینم با مشخصاتی که من گفتم آیا سیستم کاملتری هم هست؟
    متشکرم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : سیستم مدیریت گروهی منابع

کامپوننت SOBI2 این کار رو انجام میده.

اما منظور شما از این قسمت مشخص نیست:

و ضمنا می خواهم که ورود فایلها را خودم به سیستم انجام ندهم بلکه به هر مجله ای که در آنجا ثبت شده باشد امکان دهم که توانایی آپلود کردن فایلهای پی دی اف مخصوص خودش را فقط در همان دایرکتوری که مربوط به خود آن مجله است و نه در تمام سایت، داشته باشد.
    یعنی قرار هست فایل ها بصورت اتوماتیک اضافه بشن؟

متشکرم استاد سعید.
    منظورم از اون قسمت این بود که فرض کنیم ده مجله در این سیستم معرفی کرده ایم و برای هرکدام یک بخش قرار داده ایم. حالا می خواهیم برای هر مجله یک نام کاربری و رمز بدهیم که مسئول مجله با همان اکانت وارد سیستم شود و بتواند فقط در دایرکتوری مربوط به مجله خودش و نه در سایر مجلات دیگر، فایلهای پی دی اف مربوط به مقالات را وارد کند.
    متشکرم

و مجددا اینکه درصورتی که حتی امکان اضافه کردن فایل هم نباشد، حتی اگر یک سیستم هم باشد که مثلا مجله های علمی را در سه گروه مهندسی، علوم انسانی و پزشکی دسته بندی کنیم. حالا هر صاحب مجله بتواند سایت مجله خودش را که مثلا در زمینه مهندسی شیمی است به ما سابمیت کند و معرفی مجله و نام آن و لینک به مجله اش را به زیر گروه مجلات مهندسی اضافه کند. یعنی یک سیستم لینکستان یا شبیه سایت ایندکس ایران:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    متشکرم.

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

سیستمی که مد نظر شماست آماده نیست و میتوانید با ادیت کردن کامپوننت ای موجود، به هدفتون برسید.
    برای این منظور کامپوننت Sobi و Mtree از بهترین ها هستند که باید ویرایش بشن تا دقیقا تمام نیاز های شما را پوشش بدن

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)