-
مامبولرن با قلب جوملا !!!!
سلام
امروز وقتي وارد سايت مامبولرن شدم ، خودم را در دنياي جوملا غوطه ور ديدم و زماني بخودم آمدم كه عنوان سايت را مشاهده كردم : مامبولرن !!!
جاي تعجب است كه صفحه اصلي سايت مامبو به جوملا اختصاص دارد . مگر قرار نبود تركيبي از اين دو باشد ؟!
ضمن اينكه در انجمن هم جوملا بالاتر از مامبو قرار دارد . اينكار كاربران جوملا را جذب ميكند و هزار دليل ديگر ، ولي آيا باعث دلخوري كاربران مامبو نخواهد شد ؟ آيا مامبو و تيمش خودشان را كوچكتر از جوملا و تيم جوملا ميدانند ؟
البته اين باعث نميشود از زحمات تيم مامبو و كاربران و مديرانش قدر داني نشود ولي بهتر است اين مورد هم مورد عنايت قرار بگيرد .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-13-2009 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مامبولرن با قلب جوملا !!!!
سلام دوست عزیز
چیدمان مطالب و انجمن ها براساس سیاست گذاری تیم می باشد اما هیچوقت تیم مامبولرن در پشتیبانی از هر کدام از سیستم ها(مامبو ، جوملا ، اس ام اف) کوتاهی نخواهد کرد.
در نهایت باید بگم که تیم مامبولرن هر زمان که احساس کند که یک سیستم ارزش کار و پشتیبانی را دارد ، از آن پشتیبانی خواهد کرد.
موفق باشید
-
-
الان میشه گفت که مامبو مرده ؟
-
-
[quote author=حمیدرضا link=topic=22328.msg153799#msg153799 date=1292977844]
[/quote]
اظهار نظر نمیکنم ولی بهتره اسم سایت به جوملالرن تغییر پیدا کنه .
به خاطر این سیاست سایت ، بنده هم از مامبو به جوملا دارم هجرت می کنم .
""" مامبو یا جوملا . مسئله این است ! """"
-
-
[quote author=حمیدرضا link=topic=22328.msg153799#msg153799 date=1292977844]
[/quote]
هنوز نمیتونیم این مسئله رو بیان کنیم چرا که همین الان ما مامبو 5 رو در اختیار داریم و میبینیم که تیم مامبو هنوز روی این نسخه و نسخه 4.7 کار میکنه.
میبینیم که مامبو آنقدر امن هست که حتی بعد از این چند سال و منتشر نشدن نسخه جدید هنوز هسته هک نشده .
همانطور که قبلا هم ذکر کردیم تا زمانی که احساس کنیم مامبو ارزش داره روی اون فعالیت میکنیم
یا علی
-
-
من خودم مامبو کار نکردم ولی اینجا همه چیز زیر سایه مامبو هست به لحاظ اسم و دامنه البته !
ولی جوملالرن هم نشه یک اسم خاص باشه که بشه انواع سیستمها و cms ها پوشش داد البته خدای نکرده یک وقت "م ی ت ر ا " نشه !
به هر حال از رنک گوگل و رتبه الکسای سایت هم به راحتی نمیشه گذشت
**
پست به درخواست شما ویرایش شد.
-
-
خوب البته جوملا هم از سایه مامبو هست ! کمی در اینباره اگر مطالعه کنید میبینید جوملا همان افرادی هستند که در مامبو کار میکردند و خود را از مامبو و تیمش جدا کردند و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)