با سلام
یه مشکل خاصی پیش اومده، ترتیب چینش آیتمهای منوی بالا توی فایرفاکس درست نشون میده ولی توی اینترنت اکسپلورر به هم میخوره...!
در مورد
faveicon
هم همین مشکل رو دارم فایرفاکس نشون میده ولی اینترنت اکسپلورر نه
!

با سلام
یه مشکل خاصی پیش اومده، ترتیب چینش آیتمهای منوی بالا توی فایرفاکس درست نشون میده ولی توی اینترنت اکسپلورر به هم میخوره...!
در مورد
faveicon
هم همین مشکل رو دارم فایرفاکس نشون میده ولی اینترنت اکسپلورر نه
!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لینک سایتتون رو لطف میکنید ؟
ترتیب معمولا مربوط به بروزر نیست . اجازه بدید بعد از بررسی سایت دقیقا علت رو بیان میکنم
یا علی
سلام . ممنون. اینم لینک سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکل از سازگار نبودن قالب شما در IE است
اگر به کد اون قسمت دقت کنید در هر دو بروزر یکی هستند ( که البته عادی است و باید باشند )
با بررسی کد قالب و CSS و سازگار کردن قالب با IE مشکلتون حل میشهکد:<td nowrap="nowrap"><span class="mainlevel-nav"> </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">صفحه اصلی</a><span class="mainlevel-nav"> l </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">تجهیزات</a><span class="mainlevel-nav"> l </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">خدمات</a><span class="mainlevel-nav"> l </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">ثبت سفارش</a><span class="mainlevel-nav"> l </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">جستجو </a><span class="mainlevel-nav"> l </span><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] class="mainlevel-nav">تماس با ما</a><span class="mainlevel-nav"> </span></td>
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)