سلام و خسته نباشید به دوستان
من یه کامپوننتی نوشتم حالا میخوان از تو این کامپوننت به پایگاه داده وصل بشم و کوئری اجرا کنم ولی نمیتونم یه پایگاه داده وصل بشم آیا تابع خاصی وجود داره برای این کار

سلام و خسته نباشید به دوستان
من یه کامپوننتی نوشتم حالا میخوان از تو این کامپوننت به پایگاه داده وصل بشم و کوئری اجرا کنم ولی نمیتونم یه پایگاه داده وصل بشم آیا تابع خاصی وجود داره برای این کار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دقیقا برای اتصال به پایگاه داده چه کردید؟ از چه توابعی استفاده کردید؟
یا علی
خواستم به صورت عادی یعنی به صورت زیر وصل بشم
یعنی اینطوری درسته یا جوره دیگه ای هم میشهکد:<?php $dbhost='localhost'; $dbuser='root'; $dbpasswd=''; $dbdatabase="db"; $link=mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpasswd) or die (mysql_error()); mysql_select_db($dbdatabase,$link) or die (mysql_error()); ?>
میشه کمی توضیح بدین مرسی
دوست عزیز از داخل کامپوننت نیاز به اتصال به پایگاه داده نیست
شما باید با api های جوملا با پایگاه داده ارتباط برقرار نمایید
موفق باشید
[quote author=behrooz_heyhu link=topic=22374.msg117396#msg117396 date=1258358280]
خواستم به صورت عادی یعنی به صورت زیر وصل بشم
یعنی اینطوری درسته یا جوره دیگه ای هم میشهکد:<?php $dbhost='localhost'; $dbuser='root'; $dbpasswd=''; $dbdatabase="db"; $link=mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpasswd) or die (mysql_error()); mysql_select_db($dbdatabase,$link) or die (mysql_error()); ?>
میشه کمی توضیح بدین مرسی
[/quote]
سلام
خیر از این راه نمیشه. همونطور که نوید عزیز هم گفت باید از function های جوملا استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
یا علی
دست گلتون درد نکنه دوستان گل![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)