باسلام
پس از نصب wamp server آیکون کنار ساعت زرد رنگ می باشد نه سفید. آیا اشکالی دارد؟ چون در متن آموزشی نوشته باید رنگ این ایکون سفید باشد.

باسلام
پس از نصب wamp server آیکون کنار ساعت زرد رنگ می باشد نه سفید. آیا اشکالی دارد؟ چون در متن آموزشی نوشته باید رنگ این ایکون سفید باشد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله اشکال دارد. به این معنی است که یکی از سرویسهای apache یا php یا mysql نمیتواند شروع به کار کند.
به احتمال زیاد یک نرم افزار یا آنتی ویروس شما پورت 80 رو اشغال کرده.
آیا از نرم افزار skype استفاده میکنید؟
همچنین میتونید از نرم افزار Appserv برای راه اندازی سرور محلی استفاده کنید.
یا علی
خیر. از skype استفاده نمی کنم. آنتی ویروس avast دارم که اون رو هم stop protection دادم. دوباره نصب کردم . اما بازهم زرد هست. یه فولدر mysql تو profram files آیا باید اون رو هم پاک کنم دوباره wamp رو نصب کنم. ضمناً قبلا از ندم افزار winlamp استفاده می کردم که اون رو پاک کردم.
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم از ساختار avast این آنتی ویروس کاری به پورت 80 شما نداره ، پس با فعال بودن avast مشکلی براتون پیش نمیاد.
من از 2 آنتی ویروس و 1 دیواره آتش همزمان در سیستم فعلی استفاده میکنم که بر روی آن appserv نصب هست و مشکلی ندارم!
یکبار ومپ را از روی سیستم عامل خود حذف کنید و سیستم عامل خود را یکبار بازآوری یا ریستارت کنید و در Processes قسمت Windows Task Manager ببینید چه برنامه هایی فعال هستند.
در صورت امکان تصویر قسمت مربوطه را در اینجا قرار بدید تا بتونیم بررسی کنیم.
پاییزتان پر مهر
علاقه مندی ها (Bookmarks)