-
کتاب آموزش مامبو
با سلام بنده به دلیل علاقه ای که به مامبو دارم و حدود 5 سال پیش اولین بار که با سیستم های مدیریت محتوا آشنا شدم اول مامبو را شناختم خیلی دوست دارم به این سیستم برای رشدش در ایران کمک کنم .من نویسنده کتاب آموزش تکنیک های برتر فتوشاپ از انتشارات ساحر هستم . با ناشر برای ترجمه کتاب مامبو مذاکره کردم ولی به دلیل اوضاع بد اقتصادی و به خصوص فرهنگی و کتاب انتشارات ساحر در صورتی که در یک تیراژ 1000 تا یی فقط 200 نفر برای خرید نام نویسی کنند حاضر روی این کتاب سرمایه گذاری کنه و چندتا کتاب را برای امسال در دست ترجمه دارم ولی اگر مامبو کاران واقعه فقط با یک تماس نام نویسی کنند یک کار ارزشمند خوب به همت انتشارات ساحر دوستان خوب مامبویی و بنده حقیر انشاالله ایجاد می شه برای نام نویسی و دیدن کتاب بنده می تونید به سایت saaher.ir مراجعه کنید شماره های تماس هم برای شما گذاشتم
اگر نام نویسی تا یک ماه دیگه به ظرفیت برسه هرچه زودتر تمام 200 نفر اسم بنویسند کتاب خودش حدود 4 ماه بیشتر کار نداره ترجمه ویراستاری مجوز چاپ نشر با امید خدا سال اینده کتابش درم میاد یاحق
نشانی کامل :
تهران - میدان انقلاب - کارگر شمالی - خ نصرت - نرسیده به خ دکتر قریب - خ ایزدی مقدم - پلاک 2 - طبقه اول -
تلفن تماس :
66919267 - 66065996 - 77263659 - 09123447358
شماره فاکس :
66905030
پست الکترونیک :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شرمنده دوباره برگشتم من دوتا کامپونت خوب هم از مامبو ترجمه کردم که تو لینک پایین می تونید ببینید و ضمناً از مدیران مامبو اگر نظر و پیشنهادی دارن استقبال می کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2009 06:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کتاب آموزش مامبو
سلام
دوست عزیز
مامبولرن سال های قبل اقدام به تالیف و گردآوری کتاب جامعی در رابطه به مامبو کرده بود . این نوشته ها همچنان موجود بود
اما به دلایل مختلف منتشر نشد در صورتی که تمایل به همکاری دارید میتوانید با من تماس بگیرید
پیروز باشید
[quote author=mehdi_pink_63 link=topic=22429.msg117661#msg117661 date=1258699712]
شرمنده دوباره برگشتم من دوتا کامپونت خوب هم از مامبو ترجمه کردم که تو لینک پایین می تونید ببینید و ضمناً از مدیران مامبو اگر نظر و پیشنهادی دارن استقبال می کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
در مورد این یکی هم در صورتی که کامل شد در لیست کارهایی کاربران در همین انجمن لینک کار را بدهید تا در سایت مامبودیگ منتشر کنیم
با تشکر
-
-
[quote author=مجید link=topic=22429.msg117711#msg117711 date=1258734979]
[quote author=mehdi_pink_63 link=topic=22429.msg117661#msg117661 date=1258699712]
[/quote]
در مورد این یکی هم در صورتی که کامل شد در لیست کارهایی کاربران در همین انجمن لینک کار را بدهید تا در سایت مامبودیگ منتشر کنیم
با تشکر
[/quote]
منظورتون چیه کا اگر کامل بود چون من کامل ترجمش کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote author=مجید link=topic=22429.msg117711#msg117711 date=1258734979]
[/quote]
با تشکر
[/quote]
من همه چیز را آماده دارم با ناشر هم هماهنگم فقط باید یک نظر سنجی توسط ناشر انجام که بدونه روی این کار سرمایه گذاری کنه جواب می ده فقط همین!!!!
-
-
در هر صورت همکاری ما فقط در تهیه کتاب نخواهد بود !! راههای همکاری بسیار زیاده !
به هر حال موفق باشید
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)