-
خرید هاست جدید جهت آپلود فیلمها
سلام
همانطور که میدانید بنده سایت p30p30 را تاسیس کرده ام ولی در حجم هاست دچار مشکل شده ام .
بدلیل استفاده زیاد از فیلم و تصاویر و صوت ، مجبورم هاستم را ارتقاء بدهم و هزینه این هاست مثلا 10G با قیمتهای هاستهای امن و سریعی مثل مامبوسرور بسیار بالا خواهد بود.
یکی از دوستان پیشنهاد داد تا یک هاست ارزان قیمت بعنوان کمکی ، جهت گذاشتن فیلم و تصاویر تهیه کنم و آنها را در هاست جدید آپلود کنم .
سپس از هاست خودم به آن هاست لینک کرده و استفاده کنم .
البته استفاده از هاستهای رایگان هم پیشنهاد شد ولی وقتی از هاستهایی مثل 4Shared استفاده کردم ، متوجه شدم که فایلها بمرور زمان توسط هاست از بین میروند.
به نظر شما چه راهکاری صحیح تر است ؟
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2009 02:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : خرید هاست جدید جهت آپلود فیلمها
سلام
هاست رایگان اصلا پیشنهاد نمیشود.
اما گرفتن هاست جدا برای دانلودها خوب هست. هاست مورد نظر باید دارای فضا و پهنای باند بالایی باشد.
یکی از مزایای هاست جدا اینه که اگر خدای نکرده پهنای باند تموم بشه یا روی سرور فشار بیاد، مشکلی در بالا اومدن سایت اصلی ندارید.
یا علی
-
-
سلام
در صورتی که تمایل به سرویس های غیر رایگان داشتید مامبو سرور میتوانید سرویس هایی را به شما ارایه دهد در این صورت با شماره ای تماس مامبو سرور تماس بگیرید یا به من خصوصی پیغام بدید
ساعات خوشی داشته باشید
-
-
مجید جان سلام
آیا هزینه های این سرویس ها دقیقا مانند بقیه هاستهایی است که مامبو سرور ارائه میکند ؟ هدف من این است که اگر از سرویس غیر رایگان استفاده کنم , با حداقل قیمت بتوانم کارم را راه بیاندازم در حالیکه سرویسهای عادی مامبو سرور دارای قیمتهای بالایی هستند.
مثلا برای استفاده از یک هاست 1G باید مبلغ 126000 تومان هزینه شود. و برای 10G را خودتان حساب کنید.
-
-
سلام
غیر این سرویس ها و سرویس های جدید با قیمت های متنوع تر به زودی در سایت اطلاع رسانی خواهد شد
در مورد فضای درخواستی شما قیمتی که در بالا ذکر کردید در مورد این سرویس ما نیست و قیمت ها رو در بخش پشتیبانی مامبو سرور با ارسال یک تیکت از قیمت و نحوه ارايه ان سوال فرمایید تا پاسخ شما داده شود .
پیروز باشید
-
-
البته برای حمایت از مامبو همین مامبو سرور رو پیشنهاد می کنم
ولی ببین هاست غیررایگان ارزون زیاد هست
خیلی جاها 10 گیگ رو 126 تومن می دن !!!! خیلی هم داغون نیستن .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)