میشه یه راهنما در مورد استفاده از این فرم ساز بکنید
با تشکر

میشه یه راهنما در مورد استفاده از این فرم ساز بکنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ما فرم ساز FacileForms رو برای بخش ویژه در نظر گرفتیم که ان شاء ا... بعد از راه افتادنش در این بخش قرار میگیره.
مطمئنا با انتشار نسخه فارسی اون آموزشش رو هم منتشر خواهیم کرد.
اما تا اون زمان شما میتونید از راهنمای خود این کامپوننت که در سایت اصلی اون هست استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمای ويژه اين فرم ساز قدرتمند تهييه شده که بنا به تشخيص مديريت سايت بزودی همراه با نسخه فارسی این برنامه در سايت قرار ميگيرد.
از اینکه به این سرعت جوابدادید خیلی متشکرم .
میشه حدودا تاریخ انتشار اونا بگید
سلام آقای احمد زاده خبری نشد ؟
من کارم خیلی گیره ، از طرفی سرعت اینترنتم خیلی پایین هست که بخوام آموزشهای این سایت را ببینم
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=2353.msg13885#msg13885 date=1158866264]
راهنمای ويژه اين فرم ساز قدرتمند تهييه شده که بنا به تشخيص مديريت سايت بزودی همراه با نسخه فارسی این برنامه در سايت قرار ميگيرد.
[/quote]
سلام
جواد آقا ! بیشتر از یک سال و نیم گذشت! این راهنما منتشر شد بالاخره؟
سلام
کامرشیال یا رایگان. خبری هست؟
** دو پست شمایکی شد
سلام
من خودم هم نمي تونستم باهاش كار كنم.
ولي گام به گام با راهنماي سايت جلو رفتم و يه چيزايي دستم اومد!
توي صفحه اول راهنماي سايت فسيل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اولين راهنما كه فلش هم هست يعني
را حتما ببينيد، خيلي مي تونه كمكتون كنه.
يا علــــــــــي
سلام
علیرضای عزیز ! ممنون. دستت هم درد نکنه
تاپیک قبلی رو که زدم، مشکلم واقعآً این نبود که از روی این آموزش های فلش نشه یاد گرفت
پارسال که با فسیل آشنا شدم رفتم و یادش هم گرفتم
انصافاً هم گویا و رسا بود آموزش ها. نیازی هم خیلی به تسلط به زبان انگلیسی نداشت
مشکل الان اینه که بیش از یکساله که بچه های تیم مامبولرن (که خدا خیرشون بده) قول راه اندازی بخش ویژه، برای ارائه برخی مطالب، آموزش ها و فایل ها را داده اند اما تا کنون این اتفاق نیافتاده
البته که مسلم است که راه اندازی چنین بخشی تمهیدات خاصی را هم می طلبد (مثل اینکه حق عضویت داشته باشد یا نه، ملاک تفاوت خدمات در آن و در انجمن چه باشد و ...)
من شخصاً خیلی پیگیر بودم. حتی فکر می کنم به جناب محسن خان هم پیغام خصوصی دادم. پرسیدم. گفتند ان شاء الله بزودی
شما همین عبارت بخش ویژه رو یه سرچ بزن تو انجمن! ببین چقدر موضوع داریم که مشخص شدن جوابش منوط به راه اندازی این قسمت شده!
جمع بندی من اینه که علی رغم زحمات فراوانی که از سوی تیم کشیده میشه (بر خلاف ما [خاصه خودم رو میگم] که میائیم و فقط استفاده مان را میبریم) احساس بی اعتمادی ممکنه بوجود بیاد و یکسری مسائل دیگه
امیدوارم بچه های تیم از لحن این تاپیک متوجه بشند که موضوع مطالبه است نه اعلام طلبکاری!
ما طلبکار از هیچ کسی نیستیم اما برای برای رشد و بالندگی مجموعه (که به حق جزو نادر تیم های منسجم و پویا در وب فارسی هست) نگرانیم و این مطالبه را کمترین وظیفه خود در برابر خدماتی که دریافت می کنیم، می دانیم
سلام دوست عزيز
من هم مثل همه منتظرم
ولي حتي اگر روزي هم اين بخش ويژه راه اندازي نشود من راضيم!
چون واقعا من به اين دوستان حق مي دهم...
دارند روي سيستمي كار مي كنن و رايگان در اختيار همگان قرار مي دهند.
من خودم كه دانشجويم و نمي تونم خوب به اينجا سر بزنم.
خيلي دوست هم داشتم به تيم كمك كنم ولي وقت وقت وقت وقت و البته مسائل ديگري همچون نبود اينترنت و كمي اطلاعات خودم و...
همين انجمن انقدر پر بار است كه من پاسخ صد ها سئوالم رو تنها با جستجو پيدا كردم...
هفته خوبي داشته باشيد
يا علــــــــــــــي
علاقه مندی ها (Bookmarks)