-
پاسخ : نظر شما در مورد SMF To vBulletin
بد نيست يك تجربه ي شخصي ام را هم اينجا بنويسم شايد بد نباشد .
من چند وقت پيش تصميم گرفتم دو انجمن وي بي و اس ام اف خود را تركيب كنم ، براي اينكار از يكي سايت هايي كه در اين زمينه تجربه دار بودند كمك خواستم و ايشان هم تقبل زحمت كردند و با دريافت هزينه اين كارو انجام دادند .
اما نتيجه اصلا اون چيزي كه من مي خواستم نشد !!
نوشته هاي كاربران مشترك ( مثل admin ) وقتي از اس ام اف به داخل وي بي ايمپورت شده بودن به حالت Guest در آمده بودند و هيچ كاربري صاحب آن نوشته ها نبود ، خود كاربران مشترك وي بي هم به username_imported تبديل شده بودند (مثل admin_imported ) .
كاربران غير مشتركي هم كه از اس ام اف ايمپورت شده بودند تمام قابليت ها و امكانات كاربران وي بي را در كنترل پنل خود نداشتند .
يك جورايي خيلي به هم ريخته شده بود ، اين سيستم مورد قبول نشد و طرفم هم هزينه را با كسر مقداري جزئي برگرداند .
البته در اين تجربه ما هم تبديل داشتيم و هم تركيب ، براي اين انجمن فقط مقوله تبديل وجود خواهد داشت و حتما نتيجه كار متقاوت تر از نتيجه ي اين تجربه خواهد بود .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-12-2009 12:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منفی
من هیچی از CMS ها و انجمن ساز ها بلد نیستم
ولی فقط یه چیزو می دونم و اون حمایت از اوپن سورسهاست
زنده باد هرچی اوپن سورسه
-
-
نمی دونم هنوز هم زمان برای ابراز عقیده در مورد این کانورت وجود داره یا نه اما نظر من هم مثبته یعنی تبدیل به VB
VB یک سری هک خوب و کارآمد داره که خیلی به کار افراد همیشه مشکل داری مثل من میاد.یه هکی در VB هست که نشون میده از موضوع چه افرادی بازدید کرده اند یا هک دیگری هست که نشون میده چه افرادی در حال دیدن موضوع هستن.یا هکی هست که در صورت حل شدن مشکل آخر عنوان می ندازه Solved.
من اگر مشکلی را مطرح کنم باید دائم رفرش کنم تا ببینم آیا جوابی اومده یا نه؟
ضمناً مثل اینکه در SMF نمیشه پستی را ویرایش کرد درسته؟
-
-
smf بهتره.زیرا این انجمن آموزش smf.درسته بعضی که بعضی ها که از vBulletin استفاده می کنند اینجا میان ولی بچه های smf در اکثریتا
-
-
[quote author=eh.zamani link=topic=22524.msg129653#msg129653 date=1268455779]
من اگر مشکلی را مطرح کنم باید دائم رفرش کنم تا ببینم آیا جوابی اومده یا نه؟
[/quote]
اتفاقا یکی از نقاط قوت SMF نسبت به سایر سیستم ها همین موضوع هست!
شما می تونید روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک کنید تا فقط پاسخ های خودتون رو ببینید.
همچنین می تونید از دکمه باخبر سازی استفاه کنید تا به محض پاسخگویی به ارسال شما ، از طریق ایمیل با خبر بشید.
[quote author=eh.zamani link=topic=22524.msg129653#msg129653 date=1268455779]
مثل اینکه در SMF نمیشه پستی را ویرایش کرد درسته؟
[/quote]
در SMF میشه پست ها رو ویرایش کرد. در انجمن مامبولرن، بنا به دلایلی کاربران عادی این دسترسی رو ندارند.
اگر دلیلتون برای تبدیل همین بود که این موارد ضعف SMF نیست بلکه ناشی از عدم آشنایی شماست، بنابراین نمی تونه دلیل موجهی برای تبدیل باشه.
از بقیه دوستان تقاضا می کنم اگر نظری دارند، مطابق پست آقای فیروزمندان جواب بدن که تاپیک از بحث اصلی منحرف نشه.
یا علی
-
-
سلام
از نظر امکانات و کاربر پسند بودن قطعا VB بهتره
ولی باید دید علت تغییر به VB چیست و آیا ارزش این همه ریسک و تغییرات ناگهانی را دارد یا خیر ؟
پس تصمیم گیر اصلی مدیر سایت جناب فیروزمندان است
و اما نظر شخصی بنده : اگر به VB تبدیل بشه بهتره و نظرم مثبت است
-
-
سلام - قصد نداشتم در این تاپیک هرگز شرکت کنم! و دلایل خاص خودم رو داشتم. اما اون دلایل رو نادیده میگیرم و این ریسک رو میکنم !
100 درصد هر تغییری مفید هست. اما این تغییر به نظر من کاملاً مفید نیست و تفاوت خاصی هم نمیکنه!!!
1)دلیلی براش نمیبینم !
2)توانایی در VB نمیبینم که در انجمن مامبولرن نیاز باشد و SMF نداشته باشد!
3)SMF خیلی سرتر از VB هست به نظر من. اما نباید از این مورد بگذریم که VB هم کم سیستمی نیست و توانایی های خاص خودش رو داره.
4)در SMF بیشتر به کاربر بها داده شده است تا مدیر اما در VB کاملاً بالعکس هست ! (البته در انجمن مامبولرن برخی از توانایی های کاربران موجود نیست که مربوط به سیاستها هست)
5)به شخصه در خیلی از سایتهایی که از VB استفاده میکنند با یوزر مشخصی عضو نمیشم و سعی میکنم از رمز 123456789 استفاده کنم! چون هر لحظه ممکنه پسوردم در سایتهای دیگه لو بره ! شاید مامبولرن هم VB بشه رمزم چیزی شبیه به 123456789 بشه !
6)خیلی از محیط VB خوشم نمیاد. وقت همه رو میگیره. چه مدیر و چه کاربر.
7)هزینه بی دلیلی هست که از VB استفاده بشه!
8)کلاً مخالفم که از VB استفاده بشه در مامبولرن.
نظر همه محترم هست. اما نظرم اینه که افرادی که میگن VB بهتر هست دلیل خوبی بیارن! نه همینجوری از روی شنیده های جسته و گریخته صحبت کنند. چون وی بی پولی هستش دلیل نمیشه که بگیم بهتره ! اگر اینچنین هست همین فردا اس ام اف رو تحت فشار بگذاریم که کامرشیال بشه! شاید این برخورد غلط ریشه کن بشه! همونطور که خیلی از آنتی ویروسها تا قبل از اینکه از حالت رایگان خارج بشن ضعیف قلمداد میشدن و تا به قیمت هنگفتی بفروش رسیدن محبوبترینها شدن! متأسفانه همه فکر میکنن چیزی که گرونتره بهتره ! اما هرگز چنین نبوده.
زمستانتان سپید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)