-
پاسخ : نظر شما در مورد SMF To vBulletin
سلام - قصد نداشتم در این تاپیک هرگز شرکت کنم! و دلایل خاص خودم رو داشتم. اما اون دلایل رو نادیده میگیرم و این ریسک رو میکنم !
100 درصد هر تغییری مفید هست. اما این تغییر به نظر من کاملاً مفید نیست و تفاوت خاصی هم نمیکنه!!!
1)دلیلی براش نمیبینم !
2)توانایی در VB نمیبینم که در انجمن مامبولرن نیاز باشد و SMF نداشته باشد!
3)SMF خیلی سرتر از VB هست به نظر من. اما نباید از این مورد بگذریم که VB هم کم سیستمی نیست و توانایی های خاص خودش رو داره.
4)در SMF بیشتر به کاربر بها داده شده است تا مدیر اما در VB کاملاً بالعکس هست ! (البته در انجمن مامبولرن برخی از توانایی های کاربران موجود نیست که مربوط به سیاستها هست)
5)به شخصه در خیلی از سایتهایی که از VB استفاده میکنند با یوزر مشخصی عضو نمیشم و سعی میکنم از رمز 123456789 استفاده کنم! چون هر لحظه ممکنه پسوردم در سایتهای دیگه لو بره ! شاید مامبولرن هم VB بشه رمزم چیزی شبیه به 123456789 بشه !
6)خیلی از محیط VB خوشم نمیاد. وقت همه رو میگیره. چه مدیر و چه کاربر.
7)هزینه بی دلیلی هست که از VB استفاده بشه!
8)کلاً مخالفم که از VB استفاده بشه در مامبولرن.
نظر همه محترم هست. اما نظرم اینه که افرادی که میگن VB بهتر هست دلیل خوبی بیارن! نه همینجوری از روی شنیده های جسته و گریخته صحبت کنند. چون وی بی پولی هستش دلیل نمیشه که بگیم بهتره ! اگر اینچنین هست همین فردا اس ام اف رو تحت فشار بگذاریم که کامرشیال بشه! شاید این برخورد غلط ریشه کن بشه! همونطور که خیلی از آنتی ویروسها تا قبل از اینکه از حالت رایگان خارج بشن ضعیف قلمداد میشدن و تا به قیمت هنگفتی بفروش رسیدن محبوبترینها شدن! متأسفانه همه فکر میکنن چیزی که گرونتره بهتره ! اما هرگز چنین نبوده.
زمستانتان سپید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2010 11:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)