سلام
كامپوننت يادداشت نگار در مامبو 4.6 كجاست؟
در ضمن كنترل پنل plesk 8 چيست و آيا مال سيستم عامل ويندوز است يا لينوكس؟
آيا ميشه مامبو 4.6 را روي آن نصب كرد؟ براي آنزيپ كردن فايل مامبو در اين كنترل پنل چكار بايد كرد؟
مرسي

سلام
كامپوننت يادداشت نگار در مامبو 4.6 كجاست؟
در ضمن كنترل پنل plesk 8 چيست و آيا مال سيستم عامل ويندوز است يا لينوكس؟
آيا ميشه مامبو 4.6 را روي آن نصب كرد؟ براي آنزيپ كردن فايل مامبو در اين كنترل پنل چكار بايد كرد؟
مرسي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از قسمت کامپوننتها دنبال عبارت Comments بگردید!
پیشنهاد میکنم صبر کنید تا نسخه فارسی شده اون در اختیارتون قرار بگیره!
plesk یکی از کنترل پنلهای سایت هست که مربوط به windows هستش!
سلام
در نسخه 4.6 فول اصلاً در قسمت كامپوننتها گزينه comment وجود ندارد.اين يادداشت نگار واقعاً كجاست؟
آيا بر روي plesk 8 ميتوان مامبو 4.6 را نصب كرد ؟ اگه امكان داره آموزش زا در سايت بگذاريد؟
آيا اصلاً پيشنهاد ميكنيد كه مامبو 4.6 را در اين كنترل پنل نصب كنم؟چون من هاست خود را روي لينوكس گرفتم ولي حالا هاست منو متأسفانه بر روي هاست ويندوز منتقل كردند(البته بدون اجازه و بي خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) و الان كنترل پنل من plesk 8 شده.البته كيج مامبو 4.5.3 روي هاست وجود دارد ولي من نگرانم كه مامبو 4.6 نصب نشه.
الان هم نميتوانم فايل زيپ شده را كه آپلود كرده ام بازش كنم.چكار كنم؟
مرسي
1- این از کامنت!
2- بله اگه apache و mysql داشته باشه میتونید!
3- خیر پیشنهاد نمیشه!
4- 4.6 هم روش نصب میشه!
5- فایلها رو با یک آپلود منیجر اپلود کنید!
6- پیشنهاد میشه هاستتون رو به لیناکس منتقل کنید یا عوض کنید!
سلام
مرسي ولي نميدونم چرا كامنت من نيست.در اكسپلورر ويندوز در فولدر كامپوننت هستش ولي در كنترل پنل نيست؟
از چه ورژنی استفاده میکنی؟
ار کجا دانلود کردی؟
دوست عزیز کنترل پنل Plesk هم برای سرور های ویندوز و هم برای سرور های لینوکس استفاده میشه.
برای اینکه بفهمید شرور شما چی هست میتونید در بخش مشخصات سرور اون رو نگاه کنید. البته توی مامبو 4.6 قسمتی هم برای دیدن مشخصات سرور در نظر گرفته شده که میتونید ازش استفاده کنید.
سلام
من قبلاً سايتم رو با مامبو 4.6 rc2 ايجاد كرده بودم و كامپوننت يادداشت نگار نداشته و بك آپ گرفتم و حالا كه بر روي نسخه فول ديتا را بر ميگردانم كامپوننت يادداشت را حذف ميكند.بالاخره متوجه شدم.براي اينكه خيال خودمو راحت كنم دوباره امروز سايتم رو از اول ايجاد كردم.
و اما در مورد كنترل پنلم:
اصلاً جايي در داخل كنترل پنل وجود ندارد كه بتوانم مشخصات سرور را ببينم.آيا پلسك 8 بهتر است يا سي پنل ؟
100 درصد cpanel بهتره!
اما برای دیدن مشخصات سرور از داخل قسمت مدیریت مامبو اقدام کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)