-
ماژول mod_breadcrumbs
سلام
خسته نباشيد من از مسيرياب mod_breadcrumbs در سايتم استفاده كردم.
مسير سايت رو در دو جاي سايت بالا و پائين سايت نشون مي ده در حالي كه من جاي ماژول رو در پائين سايت تنظيم كردم.
مشكلم اينكه كه مسير سايت در قسمت بالا نزديك به عنوان صفحه قرار داره.كجا و چه جوري بايد اين فاصله رو زياد كنم؟
آدرس سايتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-25-2009 08:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول mod_breadcrumbs
سلام
index.php قالب خود را باز کنیدو در قسمتی که موقعیت برای breadcrumbs ست کردید padding ست کنید
یت هلی
-
-
اگر می خاید برش دارید همون عبارتی که پایین سایت گذاشتید برای مسیر رو پیدا کنید و اون رو ورش دارید منظورم اون که بالا هست
اگر می خاید فاصلش زیاد بشه همون طور که گفتن بایدpadding-right رو زیاد کنید
-
-
سلام
[quote author=blog2008 link=topic=22527.msg118266#msg118266 date=1259250053]
اگر می خاید برش دارید همون عبارتی که پایین سایت گذاشتید برای مسیر رو پیدا کنید و اون رو ورش دارید منظورم اون که بالا هست
[/quote]
بهتر نیست در جمله بندی دقت بیشتری بکنید! من از این جمله شما چیز جالبی متوجه نمیشم! الان شما سوال پرسیدی یا جواب دادی یا تبلیغ (نمایش امضا که طبق قوانین مامبولرن ...) کردی ؟!؟!! کدوم هست :دی
------------------------------------------
اما جوابی که میتونه به دوستمون کمک کاملی بکنه اینه که کامل شده جواب آقای فیروزمندان هست! :
در فایل /jarutile-joomlart.ir/css/template_rtl.css قالب#ja-pathway را پیدا کنید که یک آیدی هست و عبارت زیر را به آن اضافه کنید :
padding-right: 50px;
مقدار عدد 50 را به میزان دلخواه تعیین کنید.
پاییزتان پر مهر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)