با سلام من كامپوننت virtuemart مي خواستم به صورت فارسي يه فارسي دارم ولي وقتي نصب مي شود جملاتش تبديل به حروف كامپيوتر مي شود و انگليسي رو هم كه نصب مي كنم همش پيغام ميده يك فايل گم شده.اگه پاسخ بدهيد ممنون مي شوم

با سلام من كامپوننت virtuemart مي خواستم به صورت فارسي يه فارسي دارم ولي وقتي نصب مي شود جملاتش تبديل به حروف كامپيوتر مي شود و انگليسي رو هم كه نصب مي كنم همش پيغام ميده يك فايل گم شده.اگه پاسخ بدهيد ممنون مي شوم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تیم مامبولرن هنوز این کامپوننت را به صورت رایگان منتشر نکرده
انشالله به زودی بخش دانلود راه اندازی میشه و کامپوننت های زیادی برای دانلود در این بخش منتشر میشه
این کامپوننت توسط تیم های دیگر هم ترجمه شده که با سرچ در گوگل قطعا میتونید پیدا کنید
یا علی
با سلام بعد از نصب نسخه انگليسي اين پيغام رو ميده
Update Log
Critical Error:
Some Core Files for VirtueMart are missing, but they are required for installing and running VirtueMart. If you see this message it's recommended to attempt the Manual Installation of VirtueMart!
سلام
شما کدوم نسخه رو نصب میکنید ؟
از کدوم نسخه جوملا استفاده میکنید ؟
این مشکل را در لوکال دارید یا سرور ؟
یا علی
با سلام نسخه انگليسي 1.1.4 و نسخه قبل از اين هم و نسخه فارسي 1.1.0
جوملا 1.5.15
روي لوكال درست است در روي سرور ايراد مي گيرد
ممنون
سلام
فایل xml این کامپوننت را باز کنید و فایل هایی که مربوط به بخش admin هست را در فولدر /administrator/components/com_virtuemart و فایل هایی که مربوط به بخش کاربری است را در فولدر components/com_virtuemart به صورت دستی کپی کنید
نام فایل virtuemart.cfg-dist.php را به virtuemart.cfg.php تغییر دهید
ببینید مشکل حل میشه ؟
یا علی
با سلام و خسته نباشيد منظورتان از فايل xml چيست يعني نوشته هاي داخل xml را درون چه جايي كپي كنم . ببخشيد مزاحم مي شوم
سلام
در فایل xml یک تگ administrator وجود دارد که باید فایل های آن درون پوشه کامپوننت مربوطه کپی شوند
شما این فایل ها را به صورت دستی در پوشه کامپوننت مربوطه در مسیر administrator/component/com_vituemart کپی نمایید
موفق باشید
یکی از دوستان لطفا بگه آیا نسخه ی فارسی رایگان virtuemart برای جوملای 1.5 یا مامبو 4.6.5 منتشر خواهد شد یا خیر؟
سلام
از طرف تیم مامبولرن "سخه ی فارسی رایگان virtuemart" فعلا خیر !
در گوگل سرچ کنید نسخ فارسی زیادی پیدا میکنید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)