-
عدم نمایش ورودی در Sobi
سلام
من همه کارای تنظیمشو کردم ، تا شهر هم کار کرد . بعد که رفتم دوباره اومدم ، انگار یه سری چیزا عوض شده باشه :
الان توی منوی اصلی که لینک می دم به یه مجموعه ، زیر مجموعه هاشو نشون می ده ، ولی روی زیر مجموعه ها که کلیک می کنم وارد نمی شه .
اینم دو تا لینک مربوط به دوتا مجموعه متفاوت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه خواستین اصلی شو ببینین از منوی بالای صفحه ، منوی کتابخانه پزشک دو زیر منوی کتاب های پزشکی و رفرنس های امتحانات رو وصل کردم به این کامپوننت ولی جواب نمی ده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-27-2009 03:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش ورودی در Sobi
الان یه چیز دیگه هم شد
من روی یکی از زیر مجموعه ها کلیک کردم ، ورودی هاشو نشون داد ، اما حالا از منو که می خوام منوی مربوط به مجموعه رو انتخاب کنم ، نمی اد و همون لیست ورودی های زیر مجموعه رو نشون می ده .
چرا اینجوری همش تغییر می کنه ؟
-
-
الان ظاهرا" مشکل اصلی همونه که ورودی ها رو فقط نشون نمی ده
من دوتا مجموعه درست کرده بودم که هر کدوم زیر مجموعه هاشونو داشتن ، فکر کنم از زمانی که مجموعه دوم رو درست کردم اینجوری شد /
الان مجموعه دوم رو حذف کردم ولی مشکل حل نشد
-
-
با عرض معذرت ،
من الان برای یکی از زیرمجموعه هام یه منو با لینک به این زیر مجموعه درست کردم ، الان هم از طریق این منو می تونم وارد زیر مجموعه شم و ورودی ها رو بخونم ، هم وقتی وارد مجموعه می شم و لیست زیرمجموعه ها رو می بینم فقط وقتی روی این زیرمجموعه کلیک می کنم ورودی هاشو نشون می ده ولی بقیه رو نه ؟
بنظر شما کجای کارم ایراد داره ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)