-
مراحل بعد از نصب eWeather Component
سلام دوستان.
من آخرین ورژن eWeather Component رو نصب کردم. بعدش از سایتش id رو هم گرفتم و فعال کردم. الان نمی دونم برای اینکه آب وهوا در صفحه اصلی سایتم در قسمت ماژول نمایش داده بشه چه مراحلی رو باید طی کنم. اصولاٌ آیا کمپوننت ها باید مراحل خاصی رو طی کنند تا مثل ماژول ها در صفحه سایت نمایش داده بشند. چون بقیه کمپوننت ها نمایش داده نمیشه. من یک صفحه جدید در قسمت Resources درست کردم و این کموننت رو بهش اضاه کردم ولی همون طور که می بینید فقط قابلیت save کردن شهر رو داره و ا نمایش آّب و هوا خبری نیست. اینم سایت منه. همونجور که می بینید eWeather روش فعال نیست. چطور میشه اون رو در قسمت ماژول تعریف کرد؟ چون تو قسمت اضافه کردن ماژول جدید هم این کمپوننت برای انخاب وجود نداره! همچنین یه مشکل دیگه با این تمپلتی که نصب کردم. هدر لود نمیششه و چند تا لینک روی اون پراکنده میشه. مشکل چیه؟ لطفاٌ راهنمایی کنید.
eWeather Component
November 2009 :: Version 1.3.21
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-29-2009 12:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مراحل بعد از نصب eWeather Component
سلام
این کامپوننت یک مازول دارد که با استفاده از آن می توانید آب و هوا را در سایت خود نمایش دهید
موفق باشید
-
-
ممنون دوست عزیز.
ولی وقتی این کمپوننت نصب میشه در قسمت ماژول هیچ گزینه ای با این اسم برای پیکربندیش نیست. مشکل چیه؟ در ضمن وقتی نو weather.com ثبت نام می کنی یه فایل به نام sdk رو هم میگه دانلود کنید. نصب نمیشه.
-
-
سلام
شما باید ماژول را به صورت مجزا نصب کنید ! این ماژول همراه با کامپوننت نصب نمیشود
یا علی
-
-
ممنون از پاسختون،
من ماژول هایی که تو آدرس مورد نظر گفته بودید دانلود کردم ولی موقع نصب تو admin پیغام زیر رو میده:
Error! Could not find an XML setup file in the package.
از فایل eweather_icons_wpod_orng_small.zip
استفاده کردم. فایل های دیگه رو هم امتحان کردم. آیا باید از خارج مدیریت admin نصب بشه؟
-
-
سلام
شما از چه ورژنی از جوملا استفاده میکنید ؟
اگر از جوملا 1.5 استفاده میکنید :
اگر از جوملا 1.0 استفاده میکنید :
یا علی
-
-
ممنونم آقای فیروزمندان، ماژول اون رو نصب کردم و الان وضعیت آب و هوا رو به درستی نشون میده. فقط مشکل اینه که شهر رشت در لیست شهرهای ایران وجود نداره. همچنین 3 تا سوال داشتم در این مورد:
1- در قسمت configuration آّب و هوا میشه تاریخ به اون اضافه کرد:
weather forecast. Look for parameters in strftime function. US English recommendation: %I:%M %p
به چه نوع فرمتی باید اون فیلد ها رو پر کرد؟
2- چطور میشه همزمان درجه سانتی گراد و فارنهایت رو با هم نمایش داد؟
3 - آیا برای این کمپوننت فراسی سازی شده و آیا شهر رشت رو میشه بهش اضافه کرد؟ در سایت PersianIT.ir یه کمپوننت برای آب و هواست که فارسیه ولی از یاهو فید میگیره. میشه از اون هم واسه شهرهای دیگه استفاده کرد؟
همچنین می خواستم بدونم این تمپلتی که رو سایتمه چرا اینجوری نشون میده؟ عکس هدر رو لود نمیکنه و قسمت پاینش همپوشانی داره؟ از این سایت دانلودش کردم
ntchosting.com/free-joomla-templates.html
دوست عزیز،
یه سوال دیگه. شرمنده.
من میخوام آیکون های این آب و هوا به جای تصویر ثابت به صورت انیمیشن نمایش داده بشه. تو اون لینکی که گفته بودید آیکون ها همه ثابتند. اگه لینکی میشناسید که بشه انیمیشن این آیکون ها رو دانلود کرد معرفی بفرمایید. ممنون
** دو پست شما یکی شد
-
-
سلام
این کامپوننت بر اساس اطلاعات سایت weather.com کار میکنه که اگر لینک زیرو ببینید متوجه میشید رشت لیست نشده :
فکر میکنم باید از ماژول و کامپوننت دیگری استفاده کنید
غیر از افزونه های جوملا شما میتونتید مستقیما از امکانات بعضی از سایت ها برای نمایش پیش بینی آب و هوا استفاده کنید
مثل :
و یا کد زیر :
کد:
<iframe src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] allowTransparency="true" width="306" height="435" frameborder="0">You must have a browser that supports iframes to view the BBC weather forecast</iframe>
یا علی
-
-
پاسخ : گزینه ذخیره سازی شهر در قسمت eWeather
سلام،
می خواستم بدونم کاربران در پس از انتخاب شهر در قسمت پیش بینی آب و هوا می تونند پیش فرض شهر رو عوض و اون رو ذخیره کنند. آیا این امر در مرورگر همون شخص اعمال میشه یا پیش فرض شهر کل سایت رو تغییر میده. چون من هر وقت به وب سایتم مراجعه می کنم می بینم پیش فرض شهر در صفحه اصلی سایت تغییر می کنه. در حالی که در قسمت admin پیش فرض رو قبلاٌ تعیین کرده بودم.
-
-
سلام
شما در مورد کدوم کامپوننت صحبت میکنید ؟
eWeather یا gadget هایی که معرفی کردم ؟
در صورت امکان لینک سایتتون رو قرار بدید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)