با سلام مي خواشتم ببينم چگونه مي توانم ورود كاربران و ثبت نام كاربران را در گوشه سمت راست هدر سايت قرار دهم به صورت دوكلمه يكي ورود و ديگري ثبت نام كه روي هر كدام كه كليك كرديم در صفحه جديد ادامه كار را انجام دهيم . ممنون

با سلام مي خواشتم ببينم چگونه مي توانم ورود كاربران و ثبت نام كاربران را در گوشه سمت راست هدر سايت قرار دهم به صورت دوكلمه يكي ورود و ديگري ثبت نام كه روي هر كدام كه كليك كرديم در صفحه جديد ادامه كار را انجام دهيم . ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این کار کاملا وابسته به قالب شماست. اگر به css و html تسلط داشته باشید میتونید از چندین راه به مقصودتون برسید.
بعنوان مثال مستقیما در index.php قالب کدها رو وارد کنید. یا یک موقعیت ایجاد کنید و از طریق css مکانش رو با هدر تنظیم کنید.
یا علی
با سلام مجدد ميشه توضيح بفرمائيد خيلي احتياج دارم مثل سايت cnn.com كه ثبت نام و ورودش آن بالاست وفيلد هم ندارد . ممنون
سلام
پیشنهاد میکنم اینکار را انجام دهید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته این آموزش برای مامبو هستش. باید کمی در کدهای مختص جوملا تغییرات بدید و ... . (موقعیت ماژول و ...)
بعد از انجام اینکار میتونید یک ماژول دستی ایجاد کنید و در اون فرم و لینک مورد نظر رو ایجاد کنید.
به همین سادگی!
پاییزتان پر مهر
ببخشيد من تازه كارم اگر امكان دارد در صورت تمايل يه مقداري بيشتر توضيح بديد.ممنون
همين كاري كه در مقاله اي كه گفتيد بود يعني بالا دو گزينه ورود و ثبت نام .ممنون
سلام
در صورت امکان لطفا آدرس سایت رو بفرمایید.
اگر سایت شما آنلاین نیست و از قالب رایگان استفاده میکنید، قالب رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.
یا علی
ببخشيد قالب رو از كدام قسمت پيوست كنم .ممنون
سلام
در یک هاست رایگان آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید.
پاییزتان پر مهر
با سلام لينك اينه.ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)