سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: این همه پیغام خطا؟!!!!هر روز؟!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

این همه پیغام خطا؟!!!!هر روز؟!!!!

سلام
    به خدا نمی دونم چکار کنم هر روز که میام سایتو چک کنم یه پیغام خطای جدید می بینم.از طرفی سایت هم وابسته به یک نهاد دولتیه و خیلی ضایع هست رویت این همه پیغام خطا
    آخرین نمونه از این پیغامها که در هدر سایت نمایش داده شده:

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/libraries/openid/Auth/Yadis/ParanoidHTTPFetcher.php on line 136

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/plugins/authentication/gmail.php on line 66

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/plugins/authentication/gmail.php on line 68

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/libraries/openid/Auth/Yadis/ParanoidHTTPFetcher.php:136) in /home/esamuz/domains/esamuz.com/public_html/plugins/system/remember.php on line 72

یه لطف کنید بگید چکار کنم.نمی دونم این مشکل از جوملا است؟سوئیچ کنم رو مامبو؟یا اصلاً بی خیال این دو بشم.
    آدرس سایت:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)