سلام دوستان
طبق پیشهاد شما ftp رو ست کردم اما تغییری نکرد همچنین در مدیریت از منوی "اطلاعات سیستم " گزینه ی " دسترسی پوشه ها" اکثر پوشه ها غیر قابل ویرایش است. ???

سلام دوستان
طبق پیشهاد شما ftp رو ست کردم اما تغییری نکرد همچنین در مدیریت از منوی "اطلاعات سیستم " گزینه ی " دسترسی پوشه ها" اکثر پوشه ها غیر قابل ویرایش است. ???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام اگر ftp را به درستی ست کرده باشید درست است که غیر قابل ویرایش است اما نیاز هم نیست که دیگر قابل ویرایش شوند
یعنی لایه ftp دقیقا مانند پرشین 777 کار می کند یعنی الان کافیست که شما چیزی نصب و یا حذف کنید پرمشین کافی برای نصب و حذف موجود است
در صورتی که ست کردن ftp مشکل داشتید بفرمایید
بنده در ست کردن ftp مشکلی ندارم. هیچ کامپوننت قالب پلاگین یا ماژولی قابل نصب نیست و ارور عدم موفقیت در جابه جایی فایل می دهد
سلام
موقع وارد کردن اطلاعات مربوط به ftp ، بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور با زدن دکمه تایید اطلاعات ftp،
صفحه ای باز میشه که از من user name , passwor می خواد.هر چی وارد می کنم بازم همون صفحه دوباره میاد
مشکل از کجاست؟
سلام
آدرس و مشخصات FTP را چک کنید. قطعا اشتباه وارد میکنید
یا علی
سلام
بنده جوملای قبلی ام را از روی سرور حذف کردم و دوباره جوملا را نصب کردم . اطلاعات ftp را در زمان نصب ست کردم و با کلیک روی گزینه ی" پیداکردن خودکار آدرس دیسک" به صورت اتوماتیک پوشه ی httpdocs را شناخت . از این نظر مشکلی ندارم.
سلام
پس مشکل شما حل شد ؟ یا همچنان مشکل دارید ؟
اگر هنوز مشکلی هست یوزرنیم و پسورد را به صورت خصوصی بفرستید بررسی میکنم
یا علی
مشکل من هنوز حل نشده . لطفاً آدرس ایمیلتان را برای من ارسال کنید
سلام
از طریق پیغام خصوصی برای آقای فیروزمندان میتونید اطلاعات هاست خودتون رو ارسال کنید.
پاییزتان پر مهر
سلام
فکر میکنم دسترسی من محدود شده چون هرچی پیغام ارسال میکنم ارسال نمیشه. صندوق پیغام ها و موارد ارسال شده همیشه خالی است
علاقه مندی ها (Bookmarks)