سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: درخواست ماژول آخرین اخبار joomfa.org

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

درخواست ماژول آخرین اخبار joomfa.org

سلام
    لطف می کنید ماژول آخرین اخباری که در صفحه ابتدائی سایت joomfa.org (پایین صفحه) هست را قرار بدید؟
    متشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : درخواست ماژول آخرین اخبار joomfa.org

سلام

RokMicroNews Module
    [ltr]
    RokMicroNews is a new module, perfect for displaying your content. Your content (plus auto loaded image) are displayed adjacent to your article titles and the hover or click of these titles triggers a javascript transition to another article. Perfect for showcasing news items in a small, but structured spaced.
    [/ltr]

این ماژول تجاری بوده و باید از سایت rockettheme خریداری بشه

یا علی

نمیه از طریق سایتهای ایرانی خرید بشه.
    سایت ایرانی و مورد تایید شما وجود داره که بشه از طریق اون امکانات تجاری جوملا را خرید؟
    متشکر

Admin

سلام

خود مامبولرن میتونه برای شما خریداری کنه
    چه از این سایت چه هر سایت اینترنتی دیگری

یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

لینک نمیشه گذاشت
    یه چرخی بزنی می تونی پیدا کنی ( فکر نمی کنم جومفا واسه این چیزا پول داده باشه )
    ولی کار درست برای حمایت از سازنده اینه که بخریش

ببینید سایت من شخصی نیست.وابسته به یه نهاد دولتیه(آموزش و پرورش).
    من باید از قیمتها آگاهی داشته باشم.قیمتهای اضافه شونده های جوملا تقریباً از چند شروع میشن؟
    متشکر

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

بین 30 الی 250 و حتی در برخی شرایط دیده شده که 500 یورو یا دلار بودن!

قیمت ثابتی نداره! بسنگی به نوع اکستنشن داره و اینکه چیکار میکنه و آیندش چی هست! شما اکستنشنهاتون رو بررسی کنید و قیمتهاش رو مشخص کنید.

ضمناً استفاده از اکستنشنهایی که نال شدن کار درستی نیست و از نظر امنیتی میتونه به شما صدمات زیادی رو تحمیل کنه.

همچنین در نشستهای اخیر جوملا قصد شده است تا با تغییر در ساختار جوملا از استفاده نال شده کامپوننتها جلوگیری بشه (یه کارایی تو مایه های کسپر!) که البته بنا به دلایلی این موضوع وتو شده و در حد یک توصیه باقی مونده! اما بدون شک روزی برای اینکه جوملا بتونه بقا داشته باشه اینکار را خواهند کرد!

پس اگر به حقوق تولید کننده اعتقاد دارید و دوست ندارید روزی همین بلا سرتان بیاد سعی کنید منطقی فکر کنید. اشتباه برخی انسانها اینه که فکر میکنن باید همه چیز رو مفت کار کنن و مبالغ هنگفتی رو بگیرن و ... .
    به نظرتون خوبه که قالبی که شما طراحی کردید رو من به هر روشی از سایت شما کش برم و بزارم برای دانلود و ... یا اینکه خودم استفاده کنم ؟!

در هر صورت اگر کمی انسانیت در وجود هر موجود زنده‌ای باشه هرگز از نال شده ها استفاده نمیکنه!

پاییزتان پر مهر

[quote author=مهدی. link=topic=22641.msg118717#msg118717 date=1259700508]
    سلام

بین 30 الی 250 و حتی در برخی شرایط دیده شده که 500 یورو یا دلار بودن!

قیمت ثابتی نداره! بسنگی به نوع اکستنشن داره و اینکه چیکار میکنه و آیندش چی هست! شما اکستنشنهاتون رو بررسی کنید و قیمتهاش رو مشخص کنید.

ضمناً استفاده از اکستنشنهایی که نال شدن کار درستی نیست و از نظر امنیتی میتونه به شما صدمات زیادی رو تحمیل کنه.

همچنین در نشستهای اخیر جوملا قصد شده است تا با تغییر در ساختار جوملا از استفاده نال شده کامپوننتها جلوگیری بشه (یه کارایی تو مایه های کسپر!) که البته بنا به دلایلی این موضوع وتو شده و در حد یک توصیه باقی مونده! اما بدون شک روزی برای اینکه جوملا بتونه بقا داشته باشه اینکار را خواهند کرد!

پس اگر به حقوق تولید کننده اعتقاد دارید و دوست ندارید روزی همین بلا سرتان بیاد سعی کنید منطقی فکر کنید. اشتباه برخی انسانها اینه که فکر میکنن باید همه چیز رو مفت کار کنن و مبالغ هنگفتی رو بگیرن و ... .
    به نظرتون خوبه که قالبی که شما طراحی کردید رو من به هر روشی از سایت شما کش برم و بزارم برای دانلود و ... یا اینکه خودم استفاده کنم ؟!

در هر صورت اگر کمی انسانیت در وجود هر موجود زنده‌ای باشه هرگز از نال شده ها استفاده نمیکنه!

پاییزتان پر مهر
    [/quote]

قیمت خیلی بالاست.من سایت را رو یه هاست خوب و معتبر و البته وارز(چون از وی بی استفاده می کنم)با یه ثبت دامین براشون تقریباً با هزینه صد هزار تومان بالا آوردم کلی هم خوشحال شدن,حالا الآن برم بگم مثلاً 200 تومن دیگه بدید برای سایت...
    بعید می دونم موافقت کنن
    مشکل ما تو ایران و در نهادهای دولتی همینه یا خرج نمیشه یا اگه می خوان پولی بدن باید از هفت خوان رد بشی تا تامین اعتبار بشه.البته شاید هم به خاطر درآمد پایین در جامعه هست که دخل و خرجمون با رعایت قانون کپی رایت نمی خونه.

به هرحال دوست گرامی من الآن دنبال یه قالب مناسب و چندتا اضافه شونده هستم که بعید می دونم با این وضعیت قیمتی که شما فرمودید بتونم خرید کنم.
    موفق باشید

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

دوست عزیز !
    من قیمتی به شما ندادم !!!

شما سوال کردید :
    [quote author=eh.zamani link=topic=22641.msg118715#msg118715 date=1259698947]
    من باید از قیمتها آگاهی داشته باشم.قیمتهای اضافه شونده های جوملا تقریباً از چند شروع میشن؟
    [/quote]
    که خوب منم خدمتتون عرض کردم که میتونه قیمتهای مختلفی داشته باشه که خوب طبیعی هم هست! شما یک اسکریپت 5 خطی رو نمیتونید با یک اسکریپت 50000 خطی مقایسه کنید! یا اینکه اسکریپتی که توسط یک سایت معتبر و با پشتیبانی بالا باشه رو با یک سایت غیر معتبر و یا پشتیبانی ضعیف نمیشه مقایسه کرد و طبیعتاً قیمت این اکستنشنها متفاوت خواهد بود! (دست فروشی نمیکنن که بگن همش 1000 تومان!)
    ممکن هست ماژولی که مد نظر شماست هزینه کمی داشته باشد! و همچنین میتونه قیمت بالایی رو داشته باشه! بستگی به نوع اکستنشن داره برادر!

ضمناً قالبهای جوملا قیمت زیادی ندارن. شما میتونید سفارش طراحی قالب هم بدید که البته هزینه زیادی از شما نمیگیرن به این منظور!

در هر صورت اول قیمتها رو جویا بشید و بعد ... .

شما میتونید به این منظور و جویا شدن از قیمتها با تیم مامبولرن در تماس باشید.

پاییزتان پر مهر

Admin

سلام

اگر منظور شما هزینه عضویت در سایت rockettheme هست :

عضویت 1 ماهه : 50 دلار
    عضویت 6 ماهه : 75 دلار
    عضویت 1 ساله : 90 دلار

کد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با عضویت در هر یک از پلن های بالا شما قادر به استفاده از تمام اکستنشن ها و قالب های منتشر شده توسط این تیم هستید

یا علی