-
چند پيشنهاد به Simple Machines
سلام
چون ما كاربران عادي Simple Machines هستيم ترجيح دادم پيشنهاداتم رو خطاب به تيم معزز اس ام اف فارسي بگيم تا در انتقال و پيگيري آن به Simple Machine قبول زحمت نمايند . اگر ديگر دوستان نيز پيشنهاداتي دارند خوشحال ميشوم در اين تاپيك مشاهده نماييم.
1* حل مسئله تقويم خورشيدي (گويا جوري كه من در انجمن ديدم در حال پيگيري است )
2* امكان جستجو بين كاربران گروه خاص (مثلا جستجو بين كاربران گروه اساتيد در انجمن خودمان يا دانشجويان كارشناسي ارشد ...)
3* حذف خودكار پيغامهاي خوصي براي جلوگيري از حجيم شدن انجمن (در بازه زماني خاص)
4* از آنجا كه خيلي از كاربران ادعاي زرنگي دارند و ايميلهاي غير واقعي (sdfsdf-46sadf@yahoo.com) و... وارد مي كنند وو هرگز هم لينكي براي تائيد به دستشان نخواهد رسيد ، فرم ثبت نام صحت ايميل و موجوديت آنرا نيز برسي كرده و سپس كاربران ثبت نام شوند .
و...
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2009 07:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند پيشنهاد به Simple Machines
گزینه 4 که نوشتی امکانش که در همین نسخه های smf است
گزینه 3 قسمت خودکارش جالب نیست !!!
گزینه 2 خوب است
گزینه 1 فکر نکنم زیاد برای smf اهمیت داشته باشد
-
-
[quote author=مهندس پزشک link=topic=22729.msg119170#msg119170 date=1260186292]
گزینه 4 که نوشتی امکانش که در همین نسخه های smf است
گزینه 3 قسمت خودکارش جالب نیست !!!
گزینه 2 خوب است
گزینه 1 فکر نکنم زیاد برای smf اهمیت داشته باشد
[/quote]
تقويم كه نياز هر انجمن فارسي زبانيه .
گزينه چهار رو كجا ميشه ديد زد ؟
گزينه سه چه جوريش خوبه ؟ خودكارش بهتره هر روز كه رسيد خود سيستم پاك ميكنه ديگه بانك به صورت مرتب بهينه هم بشه كه فبها.
-
-
سلام
گزینه اول و دوم عالیست (به شرطی که قبول کنند اضافه شود!)
گزینه سوم هم اگر باشه خوب شاید روزی استفاده بشه! (اما بشه انتخاب کرد خودکار باشه یا دستی و پیشفرض دستی باشد)
گزینه چهارم هم در تنظیمات عضویت میتونید تعیین کنید کاربر عضویت خود را تکمیل کند، با استفاده از Confirm Mail .
پاییزتان پر مهر
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=22729.msg119192#msg119192 date=1260195361]
گزینه چهارم هم در تنظیمات عضویت میتونید تعیین کنید کاربر عضویت خود را تکمیل کند، با استفاده از Confirm Mail .
[/quote]
سلام
مي دونم همچين شرطي داره و الان هم در انجمن خوئمان نيز فعاله !
منظورم بنده برسي وجود ايميل است نه فعال سازي از طريق ايميل .
مثلاً ايميل (mehdi@mehraboon.net) وجود خارجي ندارد وكاربر اينو به عنوان ايميل وارد ميكنه و با احساس شادي زائدالوصفي خيال ميكنه الان كاربري ساخته شد ولي خوب به ددليل غير واقعي بودن ايميل هرگز لينكي براي فعال سازي به دستش نميرسد و بيخود يك شماره اضافه از ليست كاربران را اشغال ميكند . اگر كاربر را پاك كنيم ترتيب ليست و مرتب بودن آن از بين ميرود اگر هم پاك نكنيم هم كه ....
.
-
-
به نظرم نیازی نیست به فکر افرادی که هیچ درکی از اینترنت ندارن باشیم! یک کاربر اینترنتی وظیفه داره که اینجور مسائل ابتدایی رو بداند که اگر ایمیلی رو اشتباه بده بدون شک نمیتونه ایمیل تأیید رو دریافت کنه.
هرچند که اگر این سیستم باشه ضرری نخواهد بود! اما ملزم نیست. در هر صورت میشه در رابطش فکر کرد.
پاییزتان پر مهر
-
-
با تشكر از همه دوستان . به نظر بنده بقيه هم اگر چيزي توي ذهن دارند پيشنهاد بدن بد نيست هر چند ممكنه به نتيجه نرسه ولي ميتونيم از اين افكار در جاهاي ديگر استفاده كنيم.
خود بند يك پيشنهاد ديگه نيز مطرح ميكنم كه اميدواارم منتقل بشن.
*- سيستم قرعه كشي و انتخاب كاربر برتر
مثلا مشخص كنيم در بازه زماني خاص (سال ،فصل ، ماه...) از بين آيتم هاي حضور ، ارسال ، تاپيك جديد و كلا فعاليت خاص كاربران ليست شوند و از بين آنها چند كاربر تصادفي انتخاب شوند .
(الان ما اين كار ها رو براي انتخاب كاربر برتر ، و برندگان قرعه كشي هاي مناسبتي دستي انجام ميديم كه با بالا رفتن بيشتر كاربران قطعاً مشكلتر خواهد شد).
منتظرتونيم....
-
-
[quote author=mk2 link=topic=22729.msg119236#msg119236 date=1260261569]
*- سيستم قرعه كشي و انتخاب كاربر برتر
[/quote]
این در قالب یک مد باید نوشته بشه و جالب نیست روی اس ام اف بصورت پیشفرض باشه و هرگز چنین مدی رو بصورت پیشفرض نخواهند قرار داد!
پاییزتان پر مهر
-
-
چند تا پیشنهاد دیگه هم من دارم که میگم و امیدوارم روزی به تحقق بپیونده:
1- نمیدونم اس ام اف خودش متا تگ ها رو ایجاد میکنه یا نه اما من همچین چیزی توی محیط مدیریت ندیدم (مثلا میشه بصورت مد یا بصورت پیشفرض این امکان به انجمن اضافه بشه و کنترل متا تگ ها به عهده کاربران باشه )
2- اضافه کردن یک ادیتور پیشرفته مثل ادیتور TinyMCE برای e107 که فکر کنم مهمترین اشکال اس ام اف باشه
3- اضافه کردن Community یا همون ایجاد گروههای اجتماعی
4- رفع مشکل کاربرانی که در 1 دقیقه اخیر فعال بودند
من هر چقدر گشتم نتونستم راه حلی در جایی پیدا کنم که این مدت رو زیاد کنه)
-
-
در رابطه با پیشنهاد اول شما مدی به این منظور هست که از درستی و عملکرد صحیح اون اطلاعی ندارم اما اگر جزء امکانات پیشفرض باشد برای SMF میتونه مفید باشه!
پیشنهاد دوم شما هم قبلاً بارها توسط کاربران مختلف از گوشه و کنار جهان مطرح شده و ... .
پیشنهاد سوم هم باید بصورت مد باشه و نه از امکانات پیشفرض!
پیشنهاد چهارم شما یک سوال هست که خوب میتونید مطرح کنید تا به شما در تاپیکی دیگر پاسخ داده شود! (شما میتونید تنظیم کنید این مورد رو!!! در انجمن مامبولرن 1200 دقیقه تنظیم شده است، پس میشود!)
پاییزتان پر مهر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)