این عکس در css بعنوان زمینه تعیین شده و برای حذف تصویر باید از css تغییر بدید که خوب کاری ساده هست! - #headerimg
اما برای اینکه در این قسمت بتونید فایل فلش بگذارید من با قرار دادن یک پلیر فلش و آدرس دهی تونستم فایل فلش رو در اونجا قرار بدم و بدون مشکل نمایش داده شد! (نکته : سعی کنید با استفاده از DW کد فلش پلیر رو وارد کنید در قالب و کدی که دریم ویور به شما میده در همه مرورگرها نمایش داده میشه، کدی که در ارسال قبل میبینید مخصوص اینترنت اکسپلورر هست!)
اما روشی که میتونید بهتر پیش ببرید و بدون شک حل خواهد شد مشکل شما :
در قالب یک موقعیت ماژول ایجاد کنید (در جایی که مد نظر شماست) و با استفاده از یک ماژول فایل فلش خود را در آن قسمت نمایش دهید. ساده ترین راه هست.
برای ایجاد موقعیت ماژول میتونید از کد زیر استفاده کنید :
این کد را در بین خط 35 جایگزین خطوط زیر نمایید :کد:<div> <jdoc:include type="modules" name="user4" /> </div>
به این ترتیب قالب شما یک موقعیت در آن محدوده خواهد داشت و میتونید با استفاده از یک ماژول به این منظور فایل فلش را در آنجا قرار دهید.کد:<div> <script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ); //end AC code </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="540" height="285"> <param name="movie" value="bg.swf" /> <param name="quality" value="high" /> <embed src="bg.swf" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="540" height="285"></embed> </object> </noscript></div>
یه جستجوی نصفه و نیمه توی سایت جوملا کردم سه تا ماژول برای قرار دادن فلش در ماژول معرفی کرد :
در رابطه با ماژولها هیچ تستی نکردم و تنها لینک ماژولها رو ارائه کردم!کد:http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images/4889 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاییزتان پر مهر

علاقه مندی ها (Bookmarks)