سلام من wamp server2.0f را روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل اینجاست که اولا آیکون سفید نمی شود و زرد رنگ است ضمنا phpmyadmin را که می زنم این پیغام را می دهد
(can not connect to mysql on ' local host ' (10061 - #2003
لطفا کمکم کنید ...

سلام من wamp server2.0f را روی ویندوز 7 نصب کردم مشکل اینجاست که اولا آیکون سفید نمی شود و زرد رنگ است ضمنا phpmyadmin را که می زنم این پیغام را می دهد
(can not connect to mysql on ' local host ' (10061 - #2003
لطفا کمکم کنید ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این ارور بیشتر بر روی وب سرور اتفاق می افتد تا روی لوکال ... چرا که نیاز به تعیین یوزر و پسورد است/ که بر روی لوکال نیازی به تعریف این موارد نیست....
ابتدا شرایط زیر رو بررسی کنید:
آنتی ویروس و یا فایروال خود را غیر فعال کنید
بر روی آیکن ومپ کلیک چپ کرده و گزینه شروع کلیه سرویس ها را بزنید. و مجددا استوپ کنید.
در صورتی که دیتا بیس خود را ساخته اید به صورت کامل یه اکسپورت و پشتیبان از کلیه اطلاعات بگیرید و سپس ومپ را آنیستال کرده و کلیه فایلهای لاگ را از مسیر C:\wamp پاک کنید و از طریق لینک زیر آخرین ورژن آنرا دانلود کنید و مجددا نصب کنید. و بعدش اینورت اطلاعات...
توجه کنید که وقتی ومپ را استارت می کنید از طریق گزینه تسک منیجر به قسمت سرویس ها رفته و ببیند که آیا Wamplmysql اجرا شده یا خیر؟؟کد:http://sourceforge.net/projects/wampserver/files/WampServer%202/WampServer%202.0/WampServer2.0i.exe/download
در صورتی که Wamplmysql شما کار نکرد از طریق لینک زیر آنرا دانلود کنید. و آنرا کنار ومپ اجرا نمایید.
کد:http://sourceforge.net/projects/wampserver/files/WampServer%202%20-%20Extensions/MySQL/WampServer2-MYSQL5141.exe/download
سلام
آقا من جوملا را با ومپ مشکل دارم در ویندوز هفت البته . یعنی مشکلم فقط با جوملاست . با ورد پرس یا زوپس یا هیچ کدوم سی ام اس ها نیست
فقط موقع نصب جوملا و ارتباط با بانک اطلاعاتی جوملا این پیغام و میده .
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
سلام
قوانین انجمن:
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
لطفاً سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح فرمایید.
تاپیک قفل شد
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)