سلام
منم به شدت wamps را توصیه میکنم و اصلا با ویندوز 7 مشکل ندارد
موفق باشید

سلام
منم به شدت wamps را توصیه میکنم و اصلا با ویندوز 7 مشکل ندارد
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی از xampp بهتره ؟ و به چه دلیل به شدت wamps رو توصیه میکنید ؟
سلام. من یک ساله که از 7 استفاده می کنم و مشکلی نداشتم . Wamps هم عالیه و به خوبی نصب می شه.
پیشنهادی که می دم اینه که اگه دوست داری یک بار سیستم خودت رو اپتیمایز کن و تمیزش کن. من قبلا این اتفاق برام افتاد ولی ربطی به سیستم عاملم نداشت. کاری که کردم این بود که با یه برنامه مثلا TuneUp Utilities 2010 تمیزش کن و بعد ریستارت کن و وبپ رو پاک کن دوباره ریست و بعد ومپ رو نصب کن.
امیدوارم که حل بشه
سلام
wamp خیلی خوبه و مشکلی هم نداره.
اما من از easyphp استفاده می کنم چرا؟ چون از روی USB Disk هم اجرا میشه ، تنها مشکلی که داره اینه که من نمی دونم چطور باید ماژول های آپاچی رو فعال کنم ولی در کل easy php رو بیشتر دوست دارم.
انتخاب با شماست...
سلام
ومپ هم میشه عزیزمچرا؟ چون از روی USB Disk هم اجرا میشه
برای این کار بایستی فایل زیر رو ویرایش کنی
کد:phpmyadmin.confوقتی که ومپ رو نصب می کنی روش کلیک چپ می کنی و بعدش گزینه Apache و بعد Apache Modules و بعدش به صورت پیشفرض نمونه های نصب ماژول رو تیک کرده و اگر بیشتر خواستی می تونی خودتم تیک اونایی که دوست داری بزنی.تنها مشکلی که داره اینه که من نمی دونم چطور باید ماژول های آپاچی رو فعال کنم
منم 3 سال از EasyPHP استفاده می کردم ولی الان عاشق Wapms شدم عاشق... می فهمی یعنی چی عاشققققققشم O0ولی در کل easy php رو بیشتر دوست دارم.
یکی هم xampp رو تحویل بگیره
حالا که بحث به اینجا رسید یکی اینا رو مقایسه جدی بکنه....
و نتایجش رو بگه و نقاط قوت و ضعف هر کدومو بیاره جلو چشمون! D:d
بچه ها جون از پشنهادات شما ممنون ولی روی wamp سرور apachi اجرا نمیشه.
ممکنه که از نظر نرم افزاری پی کم داشته باشه
مرسی
سلام
آیا شما iis را بر روی ویندوز خود دارید؟
[quote author=erwin link=topic=22754.msg141327#msg141327 date=1279127450]
سلام
ومپ هم میشه عزیزمچرا؟ چون از روی USB Disk هم اجرا میشه
برای این کار بایستی فایل زیر رو ویرایش کنی
چه جور ویرایشی؟کد:phpmyadmin.conf
اگر منظورتون مسیر ها است
easyphp به صورت خودکار ویرایش رو انجام میده.
وقتی که ومپ رو نصب می کنی روش کلیک چپ می کنی و بعدش گزینه Apache و بعد Apache Modules و بعدش به صورت پیشفرض نمونه های نصب ماژول رو تیک کرده و اگر بیشتر خواستی می تونی خودتم تیک اونایی که دوست داری بزنی.
[/quote]
منظور من در easy php بود نه ومپ
اگه مشکلت حل نشده هنوز با ومپ این رو یه چک بکن.
برای اینکه مطمئن هم بشی که سرویس آپاچی روی ویندوزت به صورت کامل ران شده برو به مسیر زیر و فایل wampapache رو بذار روی حالت Manualکد:"c:\wamp\bin\apache\apache2.2.11\bin\httpd.exe" -k runservice
اگه این کار رو کردی یه بار به صورت کامل Stop بکن (ایکن ومپ زرد می شه) و بعد دوباره Start رو بزن تا درست بشه.کد:Control panel/administrator tools/ Services/ wampapache/....
امیدوارم که درست بشه. چون من دیگه مغزم به جایی قد نمی ده . همینقدر می کشه :angel:
علاقه مندی ها (Bookmarks)