با سلام . ببخشید اگه امکان داره آخرین نسخه فارسی smf فارسی نسخه 1.1.11 رو قرار بدید ممنون میشم

با سلام . ببخشید اگه امکان داره آخرین نسخه فارسی smf فارسی نسخه 1.1.11 رو قرار بدید ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این ورژن که شما نام بردید قدیمی هست
میتونید از ورژنهای به روز تر استفاده کنید
اخرین ورژن 2 هست
هم ورژن درخواستی شماکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و هم اخرین ورژن به ترتیب از بالا به پایین گذاشتم
این دو تا هم پک زبان فارسی هر دو مورد بالای به همون ترتیب بالایی هستکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کربلا کعبه دلهاست
** هایپر لینک حذف شد
نسخه نهایی SMF نسخه 1.1.11 هست.
نسخه 2 SMF هنوز بتا هست و فقط برای تست هست. توصیه میشه برای استفاده، نصب نکنید. ضمنا تا انتشار نسخه 2 مامبولرن از نسخه بتا پشتیبانی نمی کنه.
در ضمن شما قبلا پاسختون رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفته بودید.
من نسخه 2 رو نصب کردم منوهای فروم فارسیه ولی تاریخ و موضوعات رو با حرف های درهم میزنه . اصلا فارسی نیست . ممنون میشم بگید باید چیکار کنم
پکیج فارسی ساز رو هم وارد کردین ؟ اکترکت کردین ؟
از چه قالبی استفاده میکنین ؟
** دو پست شما یکی شد
پکیج فارسی رو زدم اکسترکت هم کردم ولی وقتی باز شد فقط تم توش بود
از چه قالبی استفاده میکنین ؟
از همون لینکهایی که من دادم برای دانلود استفاده کردین ؟
از اینجا دانلود کردم و نصب کردم
** هایپر لینک حذف شدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این استفاده کنکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینو اپلود کن
بعد اکسترکت کن
بعد هم اورویو
مشکلت حل میشه
** هایپر لینک حذف شد
دانلود کردم . اکسترکت هم کردم ولی درست نشد . اورویو چیه؟refresh کردم نشد
علاقه مندی ها (Bookmarks)