سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: Google tagged

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Google tagged

سلام به دوستان یه بسته به نام Google tagged رو فارسی کردم که روی لوکال تست کردم و ضاهرا با تمام ورژن های 1 و با قالب VB هیچ مشکلی نداره . نمیدونم دقیقا کار این بسته چیه اما فکر کنم در مورد موتور ها و کلمات جستجو هستش از اونجا که زیاد انگیلیسیم خوب نیست متن انگیلیسی رو میزارم تا دوستانی که انگیلیسیشون خوب او رو ترجمه کنن:

کد:
    Introduction
    Every time a visitor is brought to a topic by a major search engine (Google/Yahoo/MSN/Ask/AOL/AllTheWeb), this modification grabs the search terms that were used and stores them.

Eg A visitor may have just searched for 'harry potter'. If the visitor then clicked on a link to a topic on your forum, that url is often passed to the forum. eg [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    The script then grabs 'harry potter' and stores them as tags.

A random selection of each topics tags are shown at the bottom each topic. The more visitors who are brought to the topic by the same search terms, the more hits each tag gets, the larger it appears. Tags which the match those of the visiting users search are also shown in a different color.

This mod will ONLY function properly if your forum
    - is public (eg Most/all of your topics/posts must be viewable to guests so they can be spidered)
    - does NOT have a robots.txt which disallows all spiders (as spiders would not be able to spider your site)
    - That your forum is relatively well spidered already

The http_referer header isn't always sent by the browser.
    Not all servers accept http referrer. It doesn't require register_globals to be on.
    البته توی فارسی سازی با یه مشکل کوچک مواجه شدم و اون هم نام منوی بسته توی مدیریت است که به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ میاد و نمیدونم که دقیقا کدوم فایل و کدوم عبارت رو باید ترجمه کنم تا مشکل حل بشه .مدیران گرامی لطفا اگه میشه این بسته رو تست کنن و یه راهنمایی در مورد اون مشکلی که گفتم بکنن تا اگه بسته مشکلی از نظر ساختاری نداشت اون رو منتشر کنیم.
    با تشکر

لینک دانلود با حجم : 17 کیلو بایت

کد:
    http://www.4shared.com/file/170060721/6650c7b/GoogleTagged_persian.html

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی