-
بازهم نصب جونلا ولی این بار بر روی Parallels
دوباره سلام
پس از اینکه مراحل نصب رو بطور کامل انجام دادم ، پیغامی ظاهر شد با این مضمون که باید پوشه installation رو حذف کنید.
من هم همین کارو کردم
اما پس از اینکه قصد وارد شدن به سایت رو داشتم با صفحه ای سفید که تنها این پیغام در اون موجود بود مواجه شدم
No configuration file found and no installation code available. Exiting
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-11-2009 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بازهم نصب جونلا ولی این بار بر روی Parallels
در این مورد در انجمن چند باری بحث کردیم و حتی خود بنده روی پلسک برای یکی از دوستان نصب کردم
نصب روی پلسک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
Parallels
من این سرور رو می گم
Parallels
-
-
عزیزم
Parallels اسم شرکتی هست و چندین محصول داره که در سایت زیر میتونید ببنید ww w.parallels.com
این شرکت برای سرور ها چندین راه حل داره و راه کارهای مختلفی را ارائه میده
اما کنترل پنل این شرکت پلسک نام داره که بر روی سرور ها ویندوزی و لینوکسی میتونه نصب بشه !
حالا شما از کدوم خدمات این شرکت استفاده میکنید که میفرمایید سرور های Parallels ؟؟؟ آیا VPS دارید که کنترل پنل نداره و یا سروری که کنترل پنل نداره ؟ و یا ...
از کجا سرویس مورد نظر رو گرفتید ؟
-
-
من از میهن نیک خرید کردم
این هم آدرس سایتش
tdc5.mihannic.com
** هایپرلینک حذف شد
-
-
میهن نیک نماینده parallels در ایران هست و لایسنس های آنها را می فروشد و کنترل پنل روی هاست های آنها تا جایی که من دیدم احتمالا پلسک هست
پس بنابراین شما باید آموزش نصب پلسک را مطالعه کنید
در ضمن آدرسی هم که دادید صفحه پیش فرض کنترل پنل پلسک هست
-
-
بازهم نصب جوملا ولی این بار بر روی Parallels
با سلام
تشکر میکنم از اینکه حوصله به خرج دادید و جواب اشکالاتم رو دادید
اشکالم این بود که به جای mysqli من mysql رو انتخاب میکردم
البته بعد از اینکه این رو هم تصحیح کردم ، اما باز هم با همون خطای سابق مواجه میشم:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
راستی یه سوال دیگه ؟ در مرحله چهارم که باید نام دیتابیس و ... رو بدی ، یه چیز دیگه هم وجود داره که توی صفحه راهنما در موردش چیزی ننوشتید ، اما من همون پیش فرض ( نام هاست = localhost ) رو قرار میدم
خواهشا منو راهنمایی کنین
چند هفته است که الاف این نصبش شدم
راستی اینم بگم که خود فایل جوملا هیچ اشکالی نداره چون اونو خیلی راحت تونستم روی سرور کامپیوتر نصب کنم
متشکرم
-
-
سلام
۱- در مورد mysql و mysqli باید بگم که سرور شما باید از این دو پشتیبانی بکنه فرقی هم نمیکنه کدوم رو برای نصب قرار بدید
۲- نام هاست هم معمولا لوکال هاست است اما اگر قبول نمیکنه می باست از مدیر سرور بپرسید که نام هاست رو چه باید بزارید احتمالا اسم دامنه شما بشود و یا ip و ...
۳- اطلاعات دیتابیس رو هم وقتی دارید درکنترل پنل می سازید تک تک یادداشت کنید و همون ها رو در موقع نصب قرار بدید اما اگر هر چی میزارید نمیشه احتمالا اطلاعات رو به درستی نمی نویسید که باز هم در این مورد باید از مدیر سرور کمک خواهی کنید چون ایشان میداند که دقیقا نام کاربری mysql و یا دیتابیس های ساخته شده چه می شود
یکبار دیگه پیشنهاد میکنم اموزش رو هم مطالعه کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)