سلام
این کامپوننت فسیل که دوستان ترجمش کرده بودن و میخواستن در اختیار کاربران مامبو قرار بدن، پس چی شد . اگه دوستان نسخه فارسیشو دارن لطفا دریغ نکنند.

سلام
این کامپوننت فسیل که دوستان ترجمش کرده بودن و میخواستن در اختیار کاربران مامبو قرار بدن، پس چی شد . اگه دوستان نسخه فارسیشو دارن لطفا دریغ نکنند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فکر میکنم یک نسخه نیمه تمامش درانجمن قرار داده شده
یک جستجو در بخش کامپوننت های کاربران فارسی کردن انجام بدید اگر نبود در این مورد فکری بکنیم
پیروز باشید
سلام آقا مجید
این کامپوننت نیمه کاره رو که می فرمایید قبلا تست زدم، بکل داغونه . ترجمه کنندش رو هم در جریان گذاشتم ولی فکر می کنم نتونست درستش کنه و منصرف شد . فکر می کنم این کامپوننت نیاز اصلی اکثر مامبویی ها باشه . اگه مثل همیشه لطف کنید و این کامپوننتو در اختیار کاربران قرار بدید ممنون می شم .![]()
سلام
پست زیر را ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حدود یک ماه قبل دوستان ترجمه کردند
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22851.msg119799#msg119799 date=1260690332]
سلام
پست زیر را ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حدود یک ماه قبل دوستان ترجمه کردند
یا علی
[/quote]
سلام جناب آقای فیروزمندان
درست می فرمایید .ایشون ترجمه کردن ولی مشکل داشت .همین لینکی که شما گذاشتین بنده تاپیک زده بودم و مشکلشو گزارش کرده بودم . دوباره ایشون کدهای اصلاح شدشو گذاشتن باز درست نشد. و در آخر این تاپیک بی نتیجه از سوی تیمتون قفل شد.
موفق باشید ...
سلام
تاپیک مربوطه باز شد تا دوستانی که ترجمه کرده بودند مشکل این کامپوننت را حل کنند و در ادامه تاپیک قرار بدن
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)