-
بولد شدن لینک آخرین مطالب و عنوان ماژول ها و کپی رایت در
سلام
در صفحه اصلی لینک آخرین مطالب و عنوان بالای ماژول ها و نوشته کپی رایت در قسمت فوتر بولد شده اند که باعث شده قالب به هم بخوره و دو تا ماژولی که قبلا کنار هم بودن الان کنار هم قرار نمی گیرن و یکی میاد زیر دیگری!
من خودم مدیر کل سایت هستم اما چند نفر دیگه هم دارای کاربر مدیریت کل سایت هستند که مبتدی هستند و فقط مطلب در سایت می گذارند و قالب را ندارند که در آن تغییری به وجود بیارند.
می خواستم بدانم که آیا در مدیریت جوملا می توان همچین کاری انجام داد؟
جالب اینجاست که فقط صفحه اصلی به این صورت شده و بقیه صفحه ها مشکلی ندارند و لینک ها به صورت معمولی است!
اگر مرا سریع تر راهنمایی کنید ممون می شوم!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-11-2009 06:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بولد شدن لینک آخرین مطالب و عنوان ماژول ها و کپی ر
باید به فایل css قالب دسترسی پیدا کنید
اگر امکان کنترل پنل هاست هم دست خودتان هست که با مراجعه به پوشه قالب می توانید به فایل سی اس اس دسترسی پیدا کنید
اگر به کنترل پنل هاست دسترسی ندارید، به قسمت مدیریت قالب ها در جوملا بروید و بر روی قالب پیشفرض سایت کلیک کنید سپس در صفحه قالب از منو بالا بر روی ویرایش css کلیک کنید، توجه داشته باشید که فایل سی اس اس باید قابل نوشتن باید باشد
در فایل سی اس اس دنبال footer بگردید
همچین کدی باید پیدا کنید: font-weight: bold;
این را به font-weight: normal;
تغییر دهید
البته یک کار انتحاری هم می تونید کنید که هیچ لینک بولدی باقی نمونه این کد رو پیدا کنید و همون فونت نورمال رو کپی کنید اگر هم در قالب نیست اضافه کنید:
a:link, a:visited {
font-weight: normal;
}
البته من در آخر متوجه سوالتون شدم
اینکه فقط در صفحه اول همچین مشکلی ایجاد شده شاید به خاطر یکی از ماژول هایی هست که در صفحه اول فقط نمایش داده میشه اینم باید چک کنید
-
-
بله فقط در صفحه اصلی همچین مشکلی به وجود اومده!من به فایل های css دسترسی دارم . اما معلوم نیست که چجوری این مشکل به وجود اومده چون کسی به فایل ها دسترسی نداره و دست نزده! اما من الان فایل های css رو چک می کنم ببینم آیا از اونجا هست یا نه!
ممنون
من css ها رو چک کردم هیچ تغییری نداشتن!!! خیلی عجیبه!
نمی دونم واقعا مشکل از کجاست! :'(
-
-
سلام
اگر قالب div باشه می تونه از مطالبی هم که گذاشته شده در سایت هم این اشکال به وجود بیاد بعضی مواقع وقتی استایل خبر ها ی کپی شده از بین نمیره در قالب خود همون سایت مشکل ایجاد میکنه
آدرس سایت رو بفرمایید
-
-
من دو تا عکس می ذارم از صفحه اصلی و بقیه صفحه ها چون واقعا نمی دونم مشکل رو باید از کجا درست کنم!!!
ضفحه اصلی :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحات دیگر :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به قسمت فوتر و عنوان ماژول و بولد شدن آن و لینک مطالب درون ماژول آخرین در صفحه اصلی دقت کنید
عنوان چندتا ماژول دیگه هم در صفحه اصلی بولد شده اند!
مشکل اینجاست که دو تا ماژول از نوع نکته ها قبلا کنار هم بودند اما الان با این تغییری که من نمی دونم چه جوری به وجود اومده کنار هم قرار نمیگیرند و یکی پایین دیگری قرار می گیرد وقالب را به هم می ریزد!
اگر کسی منو راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم!!!
منظورتان از "بعضی مواقع وقتی استایل خبر ها ی کپی شده از بین نمیره " چیه؟!
از کجا باید فهمید که کدام مطلب ارسالی باعث این مشکل شده ؟!
** دو پست شما یکی شد
-
-
[quote author=مجید link=topic=22854.msg119638#msg119638 date=1260560534]
آدرس سایت رو بفرمایید
[/quote]
-
-
عکس هایی که گذاشتم رو مشاهده کردید؟!
-
-
با عکس به تنهای نمیشه فهمید که از خبر هاست و یا از چیز دیگر
تنها راه فهمدین این که از خبر ها می باشد یا خیر این هست که خبرها رو از آخر ( به تاریخ ) تک تک عدم انتشار بدید تا روزی که فکر میکردید درست کار کرده و به همین ترتیب مثلا 5 خبر آخر رو تست کنید تا مشکل معلوم شود اما اگر با این کار مشکل حل نشد احتمالا مشکل از جایی دیگر است .
در ضمن من از عکس ها چیز خاصی متوجه نشدم اصلا !
پیروز باشید
-
-
دوست محترم! از اینکه میگیم آدرس سایت رو لطفاً درج کنید برای اینه که ما با مشاهده سورس کدهای سایت شما میتونیم دقیقاً مشکل شما رو حدس بزنیم!
متأسفانه شما تمایلی ندارید آدرس سایت رو درج کنید و ما هم نمیتونیم کاملاً راهنمایی کنیم.
اما در این دو تصویر به نظر میاد در یکی از مطالب صفحه اول style تعریف شده و تگ p که پاراگراف هست رو bold تعیین کردید و اینچنین شده و یا موردی مشابه این مورد که بیان کردم!
پاییزتان پر مهر
-
-
سلام ممنون از توجهتون
من سورس کد HTML تمام مطالبی رو که جدید گذاشته شده بودند رو نگاه کردم در هیچ کدوم جایی بولد تعریف نشده!
اما span , style رو نمی دونم دقیقل منظورتون چی هست چون style , span که حتما باید باشند!
اما اگه کلا دارم اشتباه می کنم و شما چیز دیگه ای مد نظرتون بوده لطفا بگید!
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)