-
کمی انتقاد پذیر باشیم
اگه جناب ... اجازه بدن و من تاپیک مناسبی انتخاب کرده باشم و تمام قوانین سایت رو درست اجرا کرده باشم می خواستم یک چیز بگم اونم اینکه تشنه تعریف و تمجید نباشیم گاهی اوقات کلمه بلد نیستم پاسخ بدم و یا مزارم دیگران به این موضوع پاسخ بدن رو انتخاب کنیم بد نیست چرا ایرانی ها تشنه حکومت بلامنازره هستند چرا اینقدر فرهنگ ما پایین که حتی نمیزاریم دیگران دررابطه با ما تصمیم بگیرن ... جان بهتر بود بجای پاک کردن تاپیک من میزاشتی در مورد من و تو دیگران تصمیم می گرفتند خوب می تونی این تاپیک رو هم پاک کنی ولی بدون که این نشانه ضعف تو اگه نزاری دیگران در رابطه من و تو نظر بدن چون سانسور به هر نحو در قرن 21 فکر کنم کاری بس اشتباه ! یا علی مدد امید وارم ... جان پیروز و سر بلند باشی.راستی جواب برخی از سوالهامو خودم با تلاش پیدا کردم از اینکه در این فروم جواب منو دادید ممنونم.راستی طبق قوانین انجمن یک پیغام خصوصی به فرد مذکور دادم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2006 12:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمی انتقاد پذیر باشیم
دوست عزیز
1- برای انتقال یک تاپیک من تنها تصمیم نمیگیرم. و تصمیم گیرنده اعضای تیم هستند.
2- تاپیک شما هم توسط مدیر سایت انتقال یافته.
3- انتقاد پذیر هم هستم.
4- باز هم قوانین انجمن رو نادیده گرفتی.
12 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.
-
-
سلام
یونس عزیز
تاپیک شما رو محمد حذف نکرد بلکه من به آرشیو منتقل کردم .
ما از پیشنهاد ، انتقاد و نظرات دوستان استقبال میکنیم .
متاسفانه شما در تاپیک مورد نظر قوانین انجمن رو رعایت نکرده بودید که محمد به شما تذکر داد . اما باز هم زحمتی به خودتون ندادید که قوانین رو مرور کنید و به خودتون و دیگرات احترام بذارید .
همین الان هم با باز کردن این تاپیک قوانین رو زیر پا گذاشتین اما ...
تیم مامبولرن تیمی است متشکل از داوطلبان علاقمند به کارهای تیمی و پروژه های Open Source. هدف ما این است که خدمتی کرده باشیم به ایران و ایرانی!
و در مورد این جملاتتون :
می خواستم یک چیز بگم اونم اینکه تشنه تعریف و تمجید نباشیم گاهی اوقات کلمه بلد نیستم پاسخ بدم و یا مزارم دیگران به این موضوع پاسخ بدن رو انتخاب کنیم بد نیست چرا ایرانی ها تشنه حکومت بلامنازره هستند
اول از همه باید بگم واقعا متاسفم .
و اما :
1. این کار برای ما سود مالی ندارد، کلیه هزینه های مادی و مهمتر از همه سرمایه زمانی را بچه های تیم صادقانه تقبل می کنند، حداقل تیم خدمتگزارتان را پشتیبانی معنوی کنید! درسته، اعضای تیم مامبولرن هم انسان هستند با مشغله کاری و فکری مخصوص خودشان، از کاربران عزیز انتظار داریم که حداقل حمایت معنوی خودشان را از ما دریغ نکنند!
2. ما اینجائیم تا یکدیگر را یاری کنیم، اما این یاری نباید یکطرفه باشد! زمان و نیروی تیم محدود است، انتظار می رود کاربران عزیز در قبال دریافت آنچه که هست، به این جامعه مجازی سهم خودشان را بصورت حمایت تیم، پاسخگویی به سؤالات دیگر کاربران، ارائه قالب ها، آموزش ها و در کل مشارکت در فعالیت ها تقدیم سایت خودشان کنند!
3. تعهد یک خصلت متقابل است، تیم مامبولرن یک تیم متعهد و دوستدار کاربران خود است و قصد دارد جدیدترین و بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت ارائه کند! انتظار می رود حالت متقابل تعهد دوطرفه بوده و باقی بماند. چراکه در صورت فقدان چنین تقابلی، تیم مامبولرن هم انسان هستند، و انسان ها خسته می شوند و دست از کار می کشند.
4. ما قصد داریم خدمات و محصولات خود را گسترش دهیم! این امر نیازمند مشارکت عمومی کلیه کاربران است! در فعالیت های مامبولرن و خصوصاً انجمن ها مشارکت کنید! اگر چیز خوبی از اینجا بدست می آورید، در قبال آن چیز خوبی به جا بگذارید تا خوبی به پایان نرسد!
5.این سایت و کلیه امکانات ارائه شده برای کاربران عزیز است! با همکاری و مشارکت در مامبولرن، به تیم خودتان انگیزه و انرژی برای ارائه خدمات و محصولات بهتر و متنوع تر دهید!
ای کاش کاربرانی که اینقدر توقع دارند یه مقدار با انصاف تر بودند و حداقل به صورت معنوی به ما کمک میکردند .
یا علی
-
-
همیشه مشت نمونه خروار نیست ...
>ممنون از همه بچه های مامبو لرن<
-
-
[quote author=yss.ir link=topic=2393.msg14234#msg14234 date=1159191147]
همیشه مشت نمونه خروار نیست ...
>ممنون از همه بچه های مامبو لرن<
[/quote]
سلام
من كاملا موافقم با شما. من هم ابتدا كه اومده بودم توي اين انجمن از اين مشكلات براي تيم بوجود آوردم كه ميتونيد چند نمونش رو ببينيد:
[quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148231199]
سلام
دوست عزیز
لطفا بعد از نوشتن یک تاپیک اگر موضوع جدیدی به ذهنتون رسید با ویرایش متن قبلی اقدام به نوشتن موضوع جدید کنید .
یا علی
[/quote]
[quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148735734]
سلام
دوست عزیز
اینجا انجمن مامبولرن هست و تنها به بحث در مورد مامبو میپردازیم . لطفا از سوال در مورد مباحثی که ربط به مامبو نداره خودداری کنید .
این اخرین تذکر ما به شماست . در صورت مشاهده دسترسی شما به انجمن قطع میگردد .
یا علی
[/quote]
[quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148977914]
[quote author=ebrahim1110 link=action=profile;u=368 date=1148977297]
[quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148735734]
سلام
دوست عزیز
اینجا انجمن مامبولرن هست و تنها به بحث در مورد مامبو میپردازیم . لطفا از سوال در مورد مباحثی که ربط به مامبو نداره خودداری کنید .
این اخرین تذکر ما به شماست . در صورت مشاهده دسترسی شما به انجمن قطع میگردد .
یا علی
[/quote]
سلام
اين سايت متعلق به شماست و مختاريد هر كاري كه دوست داريد بنده هم نه اجزشو دارم نه قدرتشو نه علاقشو كه به شما بگم چيكار كنيد
اما قبلش لطف كنيد بفرماييد موضوع بي ربطي كه مي گيد كدومه كه حد اقل بدونيم واسه چي انقدر شما عصباني شديد؟
يا علي/
[/quote]
سلام
دوست عزیز من خونسرد تر از این حرفام که عصبانی بشم 
اما در مورد شما : متاسفانه بارها ما به شما تذکر دادیم که اینجا انجمن مامبو است و نه جوملا یا میترا
اما شما توجه زیادی به این صحبت ما نکردید و بارها در مورد این 2 پرتال تاپیک زدید .
ببینید دوست عزیز قوانین که در انجمن قرار دادیم تنها برای نظم بیشتر انجمن هست وگرنه نفع خاصی برای ما نداره . در حال حاضر شما میتونید انجمنهای میترا و یا جوملا رو ببینید و متوجه پشتیبانی اونها بشید .
ما با شما دشمنی نداریم و دوست داریم همه کاربرها در اینجا مشکلاتشون حل بشه و از همدیگه مطالب جدیدی یاد بگیریم .
یا علی
[/quote]
متاسفانه اونچيزي كه شما به گروه مامبو لرن نسبت ميديد در مورد خودتون صدق ميكنه. به عبارت ديگه شما دست پيش رو گرفتيد كه پس نيوفتيد. گروه مامبو لرن به شما چند انتقاد كرد كه همونطور كه گفتم تقريبا براي هر كدوم از افراد پيش اومده . اما شضما بجاي رعايت اونها سعي كرديد به كارتون طبق همون رويه قبلي ادامه بديد.
بنده به عنوان يك كاربر به شدت از دست شما ناراحتم. چرا كه شما با اين كارهاتون بقيه افراد اين انجمن رو هم بد نام ميكنيد و علاوه بر اون موجبات ناراحتي اعضاي مامبو لرن كه انصافا حق بزرگي بر گردن خيلي از ماها دارن رو فراهم ميكنيد و البته نتيجه اين كارتون جز اونچيزي در ابتداي ماه سپتامبر افتاد نيست.
شما بايد اين حق رو به گروه مامبولرن بديد كه انجمن و سايتي رو كه با زحمت فراوان به اينجا رسيده به مديريت درست به سر منزل مقصود برسونه اين همون حقي است كه شما در مورد سايت خودتون داريد و كسي نميتونه شما رو از اون منع كنه.
من هم در ابتداي ورودم مشكل شما رو نسبت به عدم رعايت قوانين انجمن رو. داشتم اما بعدا ديدم كه اين خيلي بي انصافيه كه من دارم چنين برخوردي با مامبولرن ميكنم.
توجه داشته باشيم كه اين تيم از برنامه نويسهاي بزرگي تشكيل شده كه داره يه همچين كاري رو انجام ميده. كاري كه خيلي از جوجه برنامه نويسهاي ايراني در شأن خودشون نميدونن كه بيان اينجا جواب سوالهاي پيش پا افتاده و مسخره من رو جواب بدن.
در آخر عليت اين طولاني بودن نامه خودم رو نگراني از تكرار مجدد اتفاقي كه در ايتداي ماه سپتامبر افتاد اعلام ميكنم و به شدت از اعضاي مامبو لرن تشكر ميكنم.
-
-
با سلام خدمت تمامی دوستان از اینکه اینهمه حسن توجه به این موضوع نشون دادید ممنون .خوبی این انجمن ها اینکه آدم چیزای زیادی از اونها یاد می گیره خوب برای رفع سوتفامها لازم می دونم چند کلمه درد دل کنم اولا خواهش می کنم تمامی مطالبی که در این انجمن نوشتم رو دوستان مطالعه کنند قبل از اینکه خدای نکرده یک طرفه به قاضی برن من همیشه اول صحبتهام این بود باسلام خدمت تیم زحمت کش مامبولرن اگر غیر از این بوده حق رو به شما میدهم که در مورد من هرطوری که خواستید نظر بدین انتقاد من به یکی از اعضای مامبولرن بود نه همه تیم و فکنم این حق طبیعی هر فرد باشه که انتقاد بکنه پس لطفا این حق رو از همدیگه نگیریم .بعدشم که من سوالها مو مطرح کرده بودم و بعد به تشریح اونها پرداختم اگه از اول می دونستم که این بر خلاف قوانین انجمن واقعا این کار رو نمی کردم بعدا به من تذکر داده شد من هم پذیرفتم ولی هنوز منتظر جواب بودم جواب سوالهای من از دیدگاه خودم کامل نبود بعد دوباره اون عزیز عوض اینکه بزاره دیگران جواب به سوال من بدن به من دوباره تذکر داد (فکر کنم برگرداندن اون تاپیک گویای تمامی مطالب باشه )و بعد از اون تذکر من دلخور شدم و از آقای فیروزمندان که من ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم چون چندین بار چه در این فروم چه در دیگر فروم های دیگر به من جواب داده بودن و جوابهاشون منطقی بود درخواست کمک کردم ولی خوب تاپیک من حذف شد من قوانین انجمن رو زیر پا نذاشتم چون اون یک تاپیک بود و ادامه ماجرا اگر من تاپیک جدید می زدم و نقض قوانین می کردم حق می دادم اصلا اون تاپیک حذف بشه ولی بازهم تکرار می کنم در ادامه اون تاپیک به من دوباره تذکر داده شد و این منو عصبانی کرد .در رابطه با ابراهیم عزیزهم من به ایشون حق می دم چون شاید در تمام ماجرا حضور نداشدن فکر کردن که من خدایی نکرده به کل تیم مامبولرن توهین کردم که من اصلا این کار رو انجام ندادم در رابطه با صحبت آقای فیروزمندان هم اینو می گم که اگه شما تشخیص دادید تاپیک من باید حذف بشه من حرفی ندارم ولی در رابطه با اینکه من الان نقض قوانین انجمن رو کردم قبول ندارم چون من اسمی از کسی نیاوردم و پیغام خصوصی به فرد مذکور هم دادم من یک نظر در قسمت نظرات دادم اگر نمیشه در قسمت نظرات نظر داد باز هم به من بگین که من بدونم امید وارم تیم مامبولرن موفق و پیروز باشه من که آرزویی جز پیشرفت برای این تیم ندارم فکر کنم این مطلب رو حتی در ابتدای این تاپیک بصورت همیشه موفق و پیروز باشید ذکر کرده باشم و جای هیچ شک و شبه ای نباشه بازهم آرزوی سعادت و سر بلندی برای این تیم دارم شاد و موفق و پیروز باشید.
-
-
یونس جان
ببینید ما هیچ وقت تاپیکی رو حذف نمیکنم و فقط اونها رو به ارشیو هدایت میکنیم.
پس اون تاپیک هنوز هست.
[quote author=younes link=topic=2393.msg14268#msg14268 date=1159206931]
انتقاد من به یکی از اعضای مامبولرن بود نه همه تیم و فکنم این حق طبیعی هر فرد باشه که انتقاد بکنه پس لطفا این حق رو از همدیگه نگیریم.
[/quote]
اگر من و یا تیم مامبولرن انتقاد پذیر نبودیم تا الان این تاپیک یا قفل شده بود یا حذف! یا کلا این بخش اصلا وجود نداشت!
اگه از اول می دونستم که این بر خلاف قوانین انجمن واقعا این کار رو نمی کردم بعدا به من تذکر داده شد من هم پذیرفتم ولی هنوز منتظر جواب بودم
[/quote]
من به شما توضیح دادم اگر به جواب میخواید برسید لطفا برای هر کدوم تاپیک جداگانه باز کنید! اما نکردید و بازهم منتظر بودید؟
بعد دوباره اون عزیز عوض اینکه بزاره دیگران جواب به سوال من بدن به من دوباره تذکر داد (فکر کنم برگرداندن اون تاپیک گویای تمامی مطالب باشه )و بعد از اون تذکر من دلخور شدم و از آقای فیروزمندان که من ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم چون چندین بار چه در این فروم چه در دیگر فروم های دیگر به من جواب داده بودن و جوابهاشون منطقی بود درخواست کمک کردم ولی خوب تاپیک من حذف شد
[/quote]
حتما کار شما اشتباه بوده! چون نه تنها به گفته من عمل نکردید بلکه بازهم قوانین رو زیر پاتون گذاشتید! و به صلاحدید تیم تاپیک به آرشیو هدایت شد!
و این منو عصبانی کرد
[/quote]
توجه شما رو به بند 20 از قوانین انجمن جلب میکنم!
ولی در رابطه با اینکه من الان نقض قوانین انجمن رو کردم قبول ندارم چون من اسمی از کسی نیاوردم و پیغام خصوصی به فرد مذکور هم دادم من یک نظر در قسمت نظرات دادم اگر نمیشه در قسمت نظرات نظر داد باز هم به من بگین که من بدونم.
[/quote]
در مورد اینکه خطاب به کسی نکردید این حرفو نزنید من تاپیک شما رو همون لحظه ای که ارسال کردید دیدم و دقیقا به جای تمام نقطه چینها اسم من بود. طوری که شما خودتون این مسئله ارسال پیغام خصوصی رو بعد از تاپیکی که من زدم نوشتید. زمان ها بالا هستند یک دقیقه بعد از تاپیک من شما متنتون رو ویرایش کردید! در مورد اینکه چیکار باید میکردی میتونی بند 12 از قوانین انجمن رو ببینی! کما اینکه زمان و نامه خصوصی شما هنوز توی باکس بنده موجوده و تاریخ و ساعت هم داره.
در آخر:
شما چه در اون تاپیک چه در این تاپیک قوانین انجمن رو نقض کردید. این واقعا سخته برای تیم بعد این همه صحبت که باز هم ادعا میکنید که شما هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتید.
نه تنها من بلکه کلیه اعضای انجمن تاپیک قبلی شما رو خوندند و در قسمت تاپیکهای مورد دار رای به حذف اون دادند!! آیا بازهم تقصیرات رو گردن من میندارید؟ تا حالا فکر کردید چرا تاپیکهای بقیه پاک نمیشه؟
و چرا کاربرها در این تاپیک نظرات مثبتی دادند؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
طرفين دعوا لطف كنند كوتاه بيايند ;Dبا يك عذرخواهي از طرف يونس كار تمام است
-
-
آقای نورمحمدی ما اینجا نه دعوا میکنیم نه چیز دیگه ای.
عذر خواهی هم نمیخوایم. نه نیاز داریم نه به خودمون اجازه این کارو میدیم چون توهینی به من که مخاطب هستم یا تیم نشده تنها چیزی که میخوایم اینه که کاربر ها در اینگونه مسائل قبول کنند که اشتباه کردند و بیخودر اصرار بر یک چیز اشتباه نداشته باشند. فقط یه برداشت اشتباه توسط دوستمون اینجا صورت گرفته.
کما اینکه این موضوع همین چند روز پیش برای شما پیش اومد و developer عزیز شما رو قانع کردند.
-
-
خداي را سپاس اين پرونده هم مختومه به خيرشد.همگان سربلند باشند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)