سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: کمی انتقاد پذیر باشیم

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

پاسخ : کمی انتقاد پذیر باشیم

اگر فقط 5 درصد اين انرژی که روی جر و بحث میذاريم طرف بالا بردن دانشمون میکردیم حالا همه مون خوشبخت بودیم! این تاپیک الآن از نطر محتوا (کمیت و نه کیفیت) جزو پربارترین ها هست! که خودش قابل تامل هست.......

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

باز هم سلام مرسی از جواب دوستان محمد حان دو نکته کوچیک ذکر می کنم 1.من گفتم که اشتباه کردم در مورد اینکه در یک تاپیک چند سوال رو مطرح کردم و من این اشتباه رو پذیرفتم ولی اعتراض بنده به اینه که من در ادامه همون تاپیک که سوالاتمو مطرح کرده بودم جواب خواستم من اعتراض دارم که چرا در همون تاپیک دوباره تذکر دادید اگه در تاپیک دیگه این اشتباه رو می کردم حق رو به شما می دادم (فکر کنم منضورمو پر واضح مطرح کرم) در رابطه با لینک شما هم فکر کنم ارتباطی به موضوع نداشته باشه چون اون در رابطه با پشتیبانی مامبو که من هم از اون 100 راضی هستم من اعتراضم به شما بود نه تیم فکر کنم تو پست قبلی هم گفتم در رابطه با پیام خصوصی هم فکر کنم اونجا توضیح دادم که به خدا قبل از دیدن جواب شما من متن خودمو اصلح کردم من اول متن رو فرستادم بعد دیدم آوردن اسم شما درست نبود بعد اون رو اصلاح کردم (فکر کنم نیازی به قسم من تو ماه رمضان نباشه چون موقعی که پیغام خصوصی دادم روزه بودم و نمی تونستم دروغ بگم)در کل من فهمیدم که گروه در رابطه با آرشیو کردن تاپیک تصمیم گرفته (آقای فیروزمندان اینو گفت )من هم به نظر گروه احترام می زارم و می پذیرم در ضمن من کسی رو مقصر نمی کنم ناراحتم از اینکه چرا در یک (فقط یک) تاپیک یک موضوع (اخطار ) رو دوبار مطرح می کنید اگه از من قبول ندارید این مسئله که چند بار در یک تاپیک اختار دادن خوب یا نه رو به رای همه عزیزان بزارید چون فکر کنم برای شما و هر کسی که سایت داره نظر بینندگان اون سایت مهم باشه به هر حال در هر اختلاف نظری اختلاف هست ولی این مهم است که با بیانی که کاربر بیشتر مورد پسند اون صحبت بشه (البته این نظر من ) ممکن نظر شما غیر از این باشه در رابطه با این تاپیک هم فکر کنم جای اون اینجاست اگه جای دیگه هست به من بگید لطفا پس در این رابطه قبول ندارم که اشتباه کردم :-\

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

1- چون شما اشتباهتون رو 2 بار با توجه به تذکر اول تکرار کردید! یعنی در اصل اشتباه در اشتباه کردید!
    2- تذکر اول برای اشتباه اول و تذکر دوم برای اشتباه دوم شما بود! تنها دلیل 2 بار تذکر همین بوده و اگر شما موضوعاتتون رو جدا مطرح میکردید سریعتر حل میشد و اینهمه بحث هم لازم نبود. خواهشن با طرح اینگونه مسائل تو انجمن، نظم انجمن رو بهم نزنید. ای کاش لااقل تاپیک آقای فیروزمندان رو دقیق مطالعه میکردید. شما دارید مشکل شخصی خودتون را با نحوه بیان جواب سوالاتون از طرف بنده بصورت عمومی مطرح میکنید در صورتی که اینگونه مسائل رو باید بصورت خصوصی مطرح کنید تا نظم انجمن بهم نخوره. (بند 12 قوانین انجمن)
    3- من به شخصه قسم خوردن رو قبول ندارم و خواهشا از بیان اینگونه صحبت ها جدا در انجمن عمومی خودداری کنید.
    4- در مورد این تاپیک هم که میگید جاش اینجاست! لطفا& خواهشن & .... این متن رو دقیقا یکبار مطالعه کنید! بند 12 قوانین انجمن. بعد دوباره فکر کنید.
    12 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی‌ از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی‌ ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی‌ مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی‌ و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی‌ آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.

نتیجه اخلاقی بحث : قوانین انجمن از قوانین دیوان لاحه بیشتره درست بیست اندی قانون ولی بی نهایت تبصره پنهان داره البته با سلایق مختلف فرق میکنه این تبصره ها .نظر و پیشنهاد بدین در انجمن ولی انتقاد یعنی بیان مشکل شخصی خودتون --->در بخش خصوصی مطرح شود!
    بند 12انجمن خیلی مهم 1000 تا برداشت میشه از اون کرد تذکر در تذکر ------>اخراج حریف از زمین بازی و گرفتن پنالتی!
    انتقاد =بهم زدن نظم انجمن
    قسم نخورید ولی حرفتون رو قبول نداریم !
    ویرایش متن باید با کسب اجازه از مقامات قضایی صورت گیرد (همانند دوباره کندن.....)
    در کل بچه خوبی باشید و به نکات ایمنی از سوی سازمان قضایی گوش فرا دهید .
    اینهم شوخی آخر شب ما بود امید وارم به کسی بر نخوره و همه ما برای قوانین انجمن تلاش کنیم (فیلم قانون )
    از شوخی گذشته از صبر و حوصله همه شما عزیزان متشکرم.راستی یک چیزی یادم رفت در این انجمن فقط سوالهای درسی بپرسید بیان هر مطلب دیگه باعث میشه تاپیک بی ارزش بشه (فرهنگ سازی این سو...بازی ها نداریم)

farhad
    Guest

[quote author=younes link=topic=2393.msg14302#msg14302 date=1159225730]
    راستی یک چیزی یادم رفت در این انجمن فقط سوالهای درسی بپرسید بیان هر مطلب دیگه باعث میشه تاپیک بی ارزش بشه (فرهنگ سازی این سو...بازی ها نداریم)
    [/quote]

دوست من...

اینجا انجمن آموزشی هست...
    نه انجمن بحث و گفتگو های خاله زنکی و ادبیات و داستان و اموزش پایه ای html وphp و photoshop و اخلاق...

همه جمع شدن و دارن نیرو میزارن برای شما....که مشکلات شما در استفاده از مامبو حل بشه...
    شده کسی از پشتیبانی این انجمن و مدیراش گله داشته باشه ؟
    قوانین هم برای راحتی خود شماست...
    در ضمن احترام احترام میاره...
    پس احترام همدیگر رو حفظ کنیم تا مشکلی پیش نیاد. در همه ی موارد...

من دوباره خواهش میکنم که این بحث ادامه پیدا نکنه.

ممنون...

چشم آقای نوری حداقل خوب شما تذکر آیین نامه ای ندادید از این زمان به بعد من هیچ ارسالی در این پست نمی کنم در ضمن من بی احترامی به کسی نکردم من فقط شوخی کردم (یادم رفته بود که بند 12 میگه که شوخی کردن هم ممنوع و باعث میشه بحث بقول شما خاله زنکی بشه )در ضمن دفاع از عقائدم برام مهم پس این کار رو اتلاف وقت نمی دونم در ضمن من از پشتیبانی شکایتی ندارم و نداشتم نمی دونم باید اینو به چه زبونی بگم . راستی بند 12 یک چیز دیگه هم میگه اصولا انتقاد در موارد آموزشی کفر بلا شرطه؟! و بند 12 میگه که در پیان فیلم باید کاربر برای ختم موضوع عذر خواهی بکنه پس لازم میدونم عذر خواهی کنم ببخشید معذرت می خواهم از قصور من چشم پوشی کنید لطفا معذرت من رو بپذیرید مقصر اصلی منم همه چیز خوب بود ولی من به یکباره و بصورت تصادفی و بخاطر فرهنگ پایینم ایراد الکی گرفتم ، چشم من هم دیگه کفر نمیکنم با آرزوی موفقیت برای تیم خوب مامبولرن و پشتیبانی خوب آن به خدا من از پشتیبانی مامبولرن راضی هستم باورکنید دوستان مامبولرن بهترین سایت دنیاست از این که باعث شدم دیتا بیس شما به اندازه چند بایت اضافه بشه عذاب وجدان گرفتم منو ببخشید من متنبه شدم و به اشتباه خود پی بردم امید وارم دیگران هم منو ببخشند با بزرگواری خودشون از اینکه باعث اختلال در امور سایت شدم باز هم معذرت می خواهم

توصیه اکید من به عنوان یک دوست این هست که کمتر به حاشیه بپردازید تا راحت تر باشید!

تجربه نشون داده که دوستانی مثل شما به علت علاقه ای که به کار و فعالیت دارن این پست ها رو میزنن و ما هم این موضوع رو میدونیم! ولی توصیه میکنم قوانین رو مطالعه کنید و بهشون عمل کنید چونکه ما باید بتونیم انجمن رو کنترل کنیم در غیر این صورت پس از مدتی کار از دستمون خارج میشه و نابود میشیم!

از همه دوستان به خاطر توجهشون متشکرم.

باز هم توصیه میکنم که اشتباهات همدیگه رو یاد آوری کنید! ولی خیلی زود فراموش کنید. یادتون باشه که:

همه ما بالاخره میمیریم، فردا خیلی دیره، همین الان همه رو ببخش.

در ادامه این تاپیک رو قفل میکنم که بحث همین جا تموم بشه. اگر موردی بود در پیام خصوصی ذکر کنید.

خوشحال باشید‍!

متشکرم

ارادتمند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)