مدتی هست که دارم از سایت شما دیدن میکنم شما واقعا عای دارید کار میکنید. چرا یه فکری به حال کاربرهای جمله نمیکنید؟ میتونید اونها رو هم گسترش بدید.
متشکرم.

مدتی هست که دارم از سایت شما دیدن میکنم شما واقعا عای دارید کار میکنید. چرا یه فکری به حال کاربرهای جمله نمیکنید؟ میتونید اونها رو هم گسترش بدید.
متشکرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
ما به این فکر هم هستیم. اگر شما در انجمن جستجو میکردید حتما متوجه میشدید.
از نظرتون کمال سپاسگذاری رو دارم.
از جواب سریع و کامل شما متحیر شدم
ای کاش جمله هم مثل شما پشتیبانی میشد
دقیقا همین مورده که باعث برتری مامبو از سایر CMS ها شده!
پشتیبانی عالی.......
اگه بخام به مامبو ارتقا بدم چیکار باید بکنم
دوست عزیز بد نیست یه نگاهی به این دوتا لینک بندازی!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اگه یه جستجوی ساده توی انجمن ما بکنید خیلی سریعتر به جوابهاتون میرسید!!
سلام
دوست عزیز شما از کدوم ورژن جوملا استفاده میکنید ؟
فارسی یا انگلیسی ؟
این موارد رو مشخص کنید تا بهتر راهنماییتون کنم
یا علی
خیلی عالی بود
حتما این کارها رو میکنم
من از ورژن 1.0.8 فارسی استفاده میکنم. من مدیریت قسمت ایرانیان شرکت امانوئل رو توی CA به عهده دارم و برای بخش داخلی نیاز به یک سایت فارسی داریم که مشترکین بتونند اخبار خودشون رو ارسال کنند اما به تازگی یک آدم خرابکار دائما برنامه رو به هم میریزه. این شد که به فکر ارتقا افتادم.
سلام
تمام فایلهای مامبو رو جایگزین جوملا کنید ( برای این کار باید فایل ها و فولدر های شما writeable باشند )
در مرحله بعد این پچ رو بگیرید و جایگزین فایلهای موجود کنید : ==> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از جايگزين شدن كامل فايلها با اجرا كردن فايل Index.php كه در مسير [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار دارد و پر كردن فرم مربوطه جوملا خود را به نسخه مامبو فوق حرفه اي ارتقا دهيد .
یا علی
سلام
پیشنهادم اینه که
1- شما سرورت رو عوض کنی چون از همون اول هم مشکل داشته. (بهترین سرور شماره 7 که لیناکس نصبه)
2- یک مامبو تمیز نصب کنی
3- پچهای امنیتی رو نصب کنی.
4- همواره به روز باشی.
5- پرمیشنهای درست تعریف کنی.
6- سطح دسترسی مناسبی رو به کاربرهات بدی
با توجه به اینکه شما به مطالب قبلی نیاز نداری بهتره که از راحی که دربالا گفتم عمل کنی تا مشکلاتت کمتر بشه.
محسن جان با توجه به تجربیات من و اطلاعاتی که از اون شرکت دارم بهترین راه راه حلی هست که گفتم!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)