سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: کمی انتقاد پذیر باشیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

پاسخ : کمی انتقاد پذیر باشیم

[quote author=yss.ir link=topic=2393.msg14234#msg14234 date=1159191147]
    همیشه مشت نمونه خروار نیست ...

>ممنون از همه بچه های مامبو لرن<
    [/quote]
    سلام
    من كاملا موافقم با شما. من هم ابتدا كه اومده بودم توي اين انجمن از اين مشكلات براي تيم بوجود آوردم كه ميتونيد چند نمونش رو ببينيد:

[quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148231199]
    سلام

دوست عزیز
    لطفا بعد از نوشتن یک تاپیک اگر موضوع جدیدی به ذهنتون رسید با ویرایش متن قبلی اقدام به نوشتن موضوع جدید کنید .

یا علی
    [/quote]
    [quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148735734]
    سلام

دوست عزیز

اینجا انجمن مامبولرن هست و تنها به بحث در مورد مامبو میپردازیم . لطفا از سوال در مورد مباحثی که ربط به مامبو نداره خودداری کنید .

این اخرین تذکر ما به شماست . در صورت مشاهده دسترسی شما به انجمن قطع میگردد .

یا علی
    [/quote]
    [quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148977914]
    [quote author=ebrahim1110 link=action=profile;u=368 date=1148977297]
    [quote author=فیروزمندان link=action=profile;u=1 date=1148735734]
    سلام

دوست عزیز

اینجا انجمن مامبولرن هست و تنها به بحث در مورد مامبو میپردازیم . لطفا از سوال در مورد مباحثی که ربط به مامبو نداره خودداری کنید .

این اخرین تذکر ما به شماست . در صورت مشاهده دسترسی شما به انجمن قطع میگردد .

یا علی
    [/quote]

سلام
    اين سايت متعلق به شماست و مختاريد هر كاري كه دوست داريد بنده هم نه اجزشو دارم نه قدرتشو نه علاقشو كه به شما بگم چيكار كنيد
    اما قبلش لطف كنيد بفرماييد موضوع بي ربطي كه مي گيد كدومه كه حد اقل بدونيم واسه چي انقدر شما عصباني شديد؟
    يا علي/
    [/quote]

سلام

دوست عزیز من خونسرد تر از این حرفام که عصبانی بشم

اما در مورد شما : متاسفانه بارها ما به شما تذکر دادیم که اینجا انجمن مامبو است و نه جوملا یا میترا
    اما شما توجه زیادی به این صحبت ما نکردید و بارها در مورد این 2 پرتال تاپیک زدید .

ببینید دوست عزیز قوانین که در انجمن قرار دادیم تنها برای نظم بیشتر انجمن هست وگرنه نفع خاصی برای ما نداره . در حال حاضر شما میتونید انجمنهای میترا و یا جوملا رو ببینید و متوجه پشتیبانی اونها بشید .

ما با شما دشمنی نداریم و دوست داریم همه کاربرها در اینجا مشکلاتشون حل بشه و از همدیگه مطالب جدیدی یاد بگیریم .

یا علی
    [/quote]

متاسفانه اونچيزي كه شما به گروه مامبو لرن نسبت ميديد در مورد خودتون صدق ميكنه. به عبارت ديگه شما دست پيش رو گرفتيد كه پس نيوفتيد. گروه مامبو لرن به شما چند انتقاد كرد كه همونطور كه گفتم تقريبا براي هر كدوم از افراد پيش اومده . اما شضما بجاي رعايت اونها سعي كرديد به كارتون طبق همون رويه قبلي ادامه بديد.

بنده به عنوان يك كاربر به شدت از دست شما ناراحتم. چرا كه شما با اين كارهاتون بقيه افراد اين انجمن رو هم بد نام ميكنيد و علاوه بر اون موجبات ناراحتي اعضاي مامبو لرن كه انصافا حق بزرگي بر گردن خيلي از ماها دارن رو فراهم ميكنيد و البته نتيجه اين كارتون جز اونچيزي در ابتداي ماه سپتامبر افتاد نيست.

شما بايد اين حق رو به گروه مامبولرن بديد كه انجمن و سايتي رو كه با زحمت فراوان به اينجا رسيده به مديريت درست به سر منزل مقصود برسونه اين همون حقي است كه شما در مورد سايت خودتون داريد و كسي نميتونه شما رو از اون منع كنه.
    من هم در ابتداي ورودم مشكل شما رو نسبت به عدم رعايت قوانين انجمن رو. داشتم اما بعدا ديدم كه اين خيلي بي انصافيه كه من دارم چنين برخوردي با مامبولرن ميكنم.
    توجه داشته باشيم كه اين تيم از برنامه نويسهاي بزرگي تشكيل شده كه داره يه همچين كاري رو انجام ميده. كاري كه خيلي از جوجه برنامه نويسهاي ايراني در شأن خودشون نميدونن كه بيان اينجا جواب سوالهاي پيش پا افتاده و مسخره من رو جواب بدن.
    در آخر عليت اين طولاني بودن نامه خودم رو نگراني از تكرار مجدد اتفاقي كه در ايتداي ماه سپتامبر افتاد اعلام ميكنم و به شدت از اعضاي مامبو لرن تشكر ميكنم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)