چشم آقای نوری حداقل خوب شما تذکر آیین نامه ای ندادید از این زمان به بعد من هیچ ارسالی در این پست نمی کنم در ضمن من بی احترامی به کسی نکردم من فقط شوخی کردم (یادم رفته بود که بند 12 میگه که شوخی کردن هم ممنوع و باعث میشه بحث بقول شما خاله زنکی بشه )در ضمن دفاع از عقائدم برام مهم پس این کار رو اتلاف وقت نمی دونم در ضمن من از پشتیبانی شکایتی ندارم و نداشتم نمی دونم باید اینو به چه زبونی بگم . راستی بند 12 یک چیز دیگه هم میگه اصولا انتقاد در موارد آموزشی کفر بلا شرطه؟! و بند 12 میگه که در پیان فیلم باید کاربر برای ختم موضوع عذر خواهی بکنه پس لازم میدونم عذر خواهی کنم ببخشید معذرت می خواهم از قصور من چشم پوشی کنید لطفا معذرت من رو بپذیرید مقصر اصلی منم همه چیز خوب بود ولی من به یکباره و بصورت تصادفی و بخاطر فرهنگ پایینم ایراد الکی گرفتم ، چشم من هم دیگه کفر نمیکنم با آرزوی موفقیت برای تیم خوب مامبولرن و پشتیبانی خوب آن به خدا من از پشتیبانی مامبولرن راضی هستم باورکنید دوستان مامبولرن بهترین سایت دنیاست از این که باعث شدم دیتا بیس شما به اندازه چند بایت اضافه بشه عذاب وجدان گرفتم منو ببخشید من متنبه شدم و به اشتباه خود پی بردم امید وارم دیگران هم منو ببخشند با بزرگواری خودشون از اینکه باعث اختلال در امور سایت شدم باز هم معذرت می خواهم