سلام دوستان.
شنیدم که هاست لینوکس با جوملا سازگارتره
آیا میتونه به این معنا باشه که اگه هاست ویندوز بگیرم، با مشکل مواجه میشم؟

سلام دوستان.
شنیدم که هاست لینوکس با جوملا سازگارتره
آیا میتونه به این معنا باشه که اگه هاست ویندوز بگیرم، با مشکل مواجه میشم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به نظر من
درست سازگار تر هست چون جوملا هم مانند سیستم لینوکس ( هاست لینوکس سی پنل هست ) اپن سورس هست سازگاری بیشتری داره
ولی این موضوع هیچ دلیلی بر این نیست که شما با هاست ویندوز مشکل داشته باشید برای نصب جوملا
سلام
به نظر شما اگر ویندوز هم اپن سرس بود با جوملا سازگار تر بود !!! این جمله کاملا اشتباه است ! نمیشه گفت چون هر دو اپن سرس هستند پس با هم سازگارند !درست سازگار تر هست چون جوملا هم مانند سیستم لینوکس ( هاست لینوکس سی پنل هست ) اپن سورس هست سازگاری بیشتری داره
اگر تمامی تنظیمات و موارد مورد نیاز برای جوملا روی هاست ویندوزی شما ست باشه به مشکلی بر نمیخورید اما ممکن هست از همه امکانات نتونید استفاده کنید
به این مورد هم توجه داشته باشید که معمولا امنیت هاست های لینوکس بالاتر هست
یا علی
در مورد هاست برای جوملا باید بگم که در خیلی از فروم های هم دیدم عبارت زیر بوده:
"هاست باید با جوملا سازگار باشد"
هاست هایی را دیدم که همه تنظیماتشون در ظاهر درسته ولی کلی مشکل با جوملا دارند پس دنبال هاستی باشید که با جوملا سازگار باشه
هاست خوب = هزینه بالاتر + هدر دادن زمان کمتر + آسودگی خاطر + سرعت بیشتر در سایت + آزادی در عمل!
هاست ضعیف = صبح تا شب درگیر هاست باشی و آخر هم محدود به یکسری مسائل !
بدون شک هاست ویندوز گرونتر از لینوکسی هست! اما دلیل بر این نیست که ویندوزی برتری دارد.
من اگر یک سایت با .net بنویسم بدون شک از سرورهای ویندوزی استفاده میکنم چون اولاً چاره ای نیست! دوماً روانتر عمل میکنه!
اما اگر سایتی php بنویسم از هاستی استفاده میکنم که لینوکسی باشه.
[hr]
شما باید ببینید هاستی که میگیرید واقعاً با جوملا سازگار هست !؟
در برخی شرایط من خودم به شخصه دیدم که برخی از هاستینگها هاست لینوکسیشون مشکلات فراوانی داره. پس نمیشه گفت اگر شما یک هاست لنوکسی بگیرید دیگه خیالتون راحته! چون هر سرور تنظیماتی داره که ممکن هست در یک سرور بدرستی ست نشده باشه و باعث بروز مشکلاتی بشه.
قبل از خرید هاست حتماً در رابطه با آن شرکت و نوع هاست و ... تحقیق کنید.
پاییزتان پر مهر
علاقه مندی ها (Bookmarks)