-
redirect كردن
سلام
من مي خواهم يك زير دامنه يك سايت رو به صورت كامل به زير دامنه سايت ديگر منتقل كنم. يه صورت زير:
اين كار رو چگونه مي توان با.htaccess انجام داد؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-14-2009 07:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : redirect كردن
سلام
منظورتون چیه دقیقاً ؟!
1)شما میخواهید با زدن آدرس شماره 1 بصورت خودکار به آدرس شماره 2 منتقل کنید ؟ (ریدایرکت کردن)
2)شما میخواهید سایتی که در سایت شماره 1 هست رو به سایت شماره 2 منتقل کنید !؟ (انتقال کلیه فایلها و دیتابیس از زیر دامنه شماره 1 به زیر دامنه شماره 2)
3)هر دو آدرس یک سایت را نمایش دهند و با تغییر در زیر دامنه اول زیر دامنه دوم هم همان تغییر را کند ! (استفاده از دیتابیسی مشترک)
دقیقاً روشن کنید کدام یک از موارد بالا مدنظر شماست تا دقیقتر بیان کنیم.
پاییزتان پر مهر
-
-
سلام
من الان يك سايتي دارم كه يكسري مطالب در آن دارم. بعد از اون كاري كه كردم يه بكاپ از ديتابيس اون گرفتم و در يك سايت جديد آپلود كردم و حالا دقيقا همان مطالب سايت اول رو در سايت دوم دارم. حالا موردي كه هست سايت اول در موتورجستجوي گوگل خوب ايندكس شده. من مي خواهم وقتي يك نفر يك مطلبي رو جستجو كرد و نتيجه سايت اول من اومد وقتي روي اون كليك كرد به جاي اينكه وارد سايت اول بشه وارد سايت دوم بشه.
-
-
سلام
اقا مهدی اگر ممکن هست هر سه مورد رو توضیح بدین یا اگر لینک توضیحات براش هست بدین تا بیشتر بخونم
ممنون
-
-
[quote author=mehdi4467 link=topic=22932.msg120078#msg120078 date=1260885313]
سلام
من الان يك سايتي دارم كه يكسري مطالب در آن دارم. بعد از اون كاري كه كردم يه بكاپ از ديتابيس اون گرفتم و در يك سايت جديد آپلود كردم و حالا دقيقا همان مطالب سايت اول رو در سايت دوم دارم. حالا موردي كه هست سايت اول در موتورجستجوي گوگل خوب ايندكس شده. من مي خواهم وقتي يك نفر يك مطلبي رو جستجو كرد و نتيجه سايت اول من اومد وقتي روي اون كليك كرد به جاي اينكه وارد سايت اول بشه وارد سايت دوم بشه.
[/quote]
باید تک تک لینکها رو به سایت دوم ریدایرکت کنید!
[quote author=mersad link=topic=22932.msg122260#msg122260 date=1262853827]
سلام
اقا مهدی اگر ممکن هست هر سه مورد رو توضیح بدین یا اگر لینک توضیحات براش هست بدین تا بیشتر بخونم
ممنون
[/quote]
سلام
هر مورد یک توضیح لازم داره و اصلاً ربطی نداره که در این تاپیک مطرح کنیم.
اگر نیاز دارید در متفرقه، درخواست آموزش بیان کنید.
مورد سوم هم نیاز به آشنایی به php و mysql داره که نمیشه در یک آموزش و یا توضیح ، نوشت.
زمستانتان سپید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)