با سلام به دوستان من یه ماژول اسلاید ساده برای جوملا 1.5 میخوام چند تا دانلود کردم ولی به دردم نخورد میخوام ماژول در بالا وسط صفحه قرار بگیره خیلی بزرگ هم نمیخوام ممنون

با سلام به دوستان من یه ماژول اسلاید ساده برای جوملا 1.5 میخوام چند تا دانلود کردم ولی به دردم نخورد میخوام ماژول در بالا وسط صفحه قرار بگیره خیلی بزرگ هم نمیخوام ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام این ها رو تست کنید
h tp://w ww.rockettheme.com/extensions-downloads/club/1029-rokslideshow
h ttp://w ww.jt.gen.tr/download/slideshowpro/mod_slideshow_pro.zip
اینها رو بنده تست کردم خوب بوده
با سلام به دوست عزیز من ماژول دوم رو نصب کردم mod_slideshow_pro وقتی تو صفحه نمایش داده میشه یه پیغام خطا بالاش ظاهر میشه این پیغام:
Notice: Undefined property: JDocumentRendererModule::$slideshowboxposition in C:\wamp\www\modules\mod_slideshow_pro\helper.php on line 149
منم rokslideshow رو پیشنهاد می کنم .. درسته که سادست اما اصلا شما در کار با اون دچار مشکل نمی شین و با Rtl قالب ها و ورژن های مرورگر های مختلف سازگاره..
الان رو سایتم نصبه و عالی جواب داده..حتی ja slideshow باعث می شد قالب در IE بهم بریزه ، اما این ماژول خوب جواب داد ..
من ماپول گالری تصاویر رو از پرشین آی تی گرفتم به نام:
گالری تصاویر Morfeoshow
فقط یه مشکل باهاش دارم اون هم این عکس فیل ضایعه که توی سایتم میاد. نمی دونم چجوری حذفش کنم؟
کمکم کنید لطفا
سلام.
شما وارد مدیریت رسانه سایتتون که بشید لیست عکسهارو میتونید ببینید در قسمت image/stories عکس این فیل پیدا کنید و یا اسمش رو عوض کنید یا پاکش کنید
متاسفانه با اینکه کل سایت رو گشتم ولی این عکس رو نتونستم پیدا کنم
کمکی می تونید بکنید؟
فکر کنم از جای دیگه ای می خونه
سلام
لینک سایت رو قرار بدید و دقیقا بگید این ماژول در کدوم قسمت منتشر شده تا مسیر تصویر فیل مورد نظر رو به شما بگیم
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22972.msg123988#msg123988 date=1264492206]
سلام
لینک سایت رو قرار بدید و دقیقا بگید این ماژول در کدوم قسمت منتشر شده تا مسیر تصویر فیل مورد نظر رو به شما بگیم
یا علی
[/quote]
با تشکر پیشاپیش:
این هم آدرس سایت- قسمت تصاویر.کد:http://saba.mygig.ir/index.php?option=com_morfeoshow&Itemid=75
ممنون می شم منو از دست آین فیل بی ریخت خلاص کنید.
** هایپرلینک اصلاح شد
[quote author=sohoori link=topic=22972.msg124209#msg124209 date=1264658813]
ممنون می شم منو از دست آین فیل بی ریخت خلاص کنید.
[/quote]
سلام
فیل بی ریخت در آدرس زیر می باشد:
کد:http://saba.mygig.ir/components/com_morfeoshow/images/front.png
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)