-
مشگلاتی عجیب غریب با ویرچومارت
سلام
من مشگلاتی با فروشگاه ویرچومارت دارم که نمیدونم علت چی میتونه باشه. به همین دلیل اینجا یکی یکی مطرح میکنم از دوستانی که میتونند راهنمایی کنند ممنون میشم
1:وقتی وارد کنترل پنل جوملا میشوم و وارد کنترل پنل ویرچومارت میشم هنگام انتخاب مجموعه تاگهان از صفحه خارج میشود و دوباره از من یوزر و پس کنترل پنل در خواست میکند که با وارد کردن یوزر پس مشگل حل میشود و در جوملا 2 عدد مئدیر را نمایش میدهد
2: در کنترل پنل ویرچومارت . هنگام در بخش محصولات هنگام ادیت و یا اضافه کردن یک محصول . وقتی بر روی گزینه ( مشاهده مشخصات كنوني كالا در فروشگاه ) کلیک میکنم تا صفحه محصول را نمایش دهد صفحه نمایش را با قالب صفحه اصلی سایت نمایش میدهد در حالی که ما برای فروشگاه یک قالب دیگر اختصاص داده ایم . البته این مسئله به صورت اتفاقی به وجود می آید و بعضی اوقات درست نمایش میدهد
3: در بخش مجموعه ها چطور میشود نمایش یک مجموعه را همانند نمایش یک محصول تعغبر داد که مثلا در یک ستون چند تا مجموعه نشان دهد؟
4: آیا میتوان برای ادیتور ویرچومارت از یک ادیتور دیگری استفاده کرد؟ به صورت اختصاصی و اینکه با بخش ارسال مطالب مجزا باشد . چون ترسیم جدول بندی در این ادیتور بسیار سخت است
کسی نبود کمک کنه؟
ببینید من از چه وقتی این پست رو گذاشتم!!!!
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2009 09:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشگلاتی عجیب غریب با ویرچومارت
سلام
20) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
1- بررسی کنید با یک مرورگر و یک کامپیوتر دیگه ببینید همین مشکلات وجود دارند ؟
2- آدرس صفحه موردنظر رو بفرمایید.
3- اگر امکان داره با عکس توضیح بدید یا آدرس صفحه رو بفرمایید.
4- برای کاربر میشه ادیتور اتختصاصی تعریف کرد. اما برای یک کامپوننت خاص، فکر نمی کنم در امکانات پیش فرض جوملا باشه، مگر اینکه در تنظیمات خود اکستنشن وجود داشته باشه.
ضمنا موارد 3 و 4 مشکل VirtueMart نیست و مطابق قوانین باید در یک تاپیک دیگه و با عنوان مناسب بیان بشن.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=22995.msg120771#msg120771 date=1261560452]
سلام
20) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
1- بررسی کنید با یک مرورگر و یک کامپیوتر دیگه ببینید همین مشکلات وجود دارند ؟
2- آدرس صفحه موردنظر رو بفرمایید.
3- اگر امکان داره با عکس توضیح بدید یا آدرس صفحه رو بفرمایید.
4- برای کاربر میشه ادیتور اتختصاصی تعریف کرد. اما برای یک کامپوننت خاص، فکر نمی کنم در امکانات پیش فرض جوملا باشه، مگر اینکه در تنظیمات خود اکستنشن وجود داشته باشه.
ضمنا موارد 3 و 4 مشکل VirtueMart نیست و مطابق قوانین باید در یک تاپیک دیگه و با عنوان مناسب بیان بشن.
یا علی
[/quote]
متشکرم از راهنماییتان
1: با مرورگر IE مشگلی نداشت و همه چی درست بود. پس مشگل از مرورگر فایرفاکس میباشد
2: آدرس سایت را میخواهید یا اطلاعات کنترل پنل را ؟ آدرس سایت این است ww w.pcluxe.com
3: آدرس صفحه این است
ht tp:// w ww.pcluxe.com/online-shop.html?page=shop.browse&category_id=2
متشکرم
** لینک ها از حالت هایپر لینک در آمد
-
-
سلام من می خوام یک فروشگاه اینترنتی راه بیندازم
و اینکه من چند ماه پیش اومدم با جولا فروشگاه اینترنتی درست کنم و ویرچومارت نصب کردم
ولی به ارور برخورد می کردم
حالا تصمیم گرفتم حتما درستش کنم
به نظر شما با جوملا درستش کنم یا با مامبو ؟
-
-
سلام
نظر بنده روی جوملاست.
زمستانتان سپید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)