-
مشکل در نمایش قالب
سلام به دوستان عزیز،
به تازگی به مشکلی عجیب برخورد کردم که نمیدونم چطور اون رو رفع کنم...
راستش قضییه از این قراره که من یک قالب رو قبلا نصب کردم و بعد از چند وقت اشکالات استایلش رو پیدا کردم و روی لوکال مشکلات رو حل کردم و تست هم کردم و قالب همون شد که میخواستم خوب حالا قالب آماده بود و میخواستم که اون رو آپلود کنم.من قالب قبلی رو از روی سرور حذف کردم و مسیر پوشه اون رو هم حذف کردم ... قالب جدید رو نصب کردم و به عنوان قالب انجمن انتخاب کردم تمام کاربران و مدیران انجمن قالب جدید رو دیدن و تحصین کردن .... خوب حتما میگید که تا الان مشکلش کجا بود مشکل این جا بود که من قالب جدید رو نمیدیم و همون قالب قبلی که استایلش نا هماهنگ بود رو با همون عکس ها همون رنگها و همون هدر میبینم....؟
خوب من فکر کردم از کوکی های مرورگرم کوکی های هر سه مرورگرم رو پاک کردم اما جواب نداد .... دوباره ویندوز رو عوض کردم و حتی درایو ویندوز رو هم فرمت کردم اما بازم همون بود که بود...خوب اینجا من این دستگیرم شد که مشکل از سمت سرور...
پیش خودم گفتم شاید از فایلی چیزی توی سرور باشه مثل log یا tmp اولی رو پیدا نکردم اما دومی رو پیدا کردم و پاکش کردم اما بازهم مشکل حل نشد..... حالا موندم که مشکل از کجاست و باید چیکار کنم لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن... خواهش میکنم :'(
forum.cgtutorial.ir
cpanel
smf1.1.11
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-18-2009 12:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)