-
مشکل با Jquary
سلام دوستان .ما باز هم بعد از مدت ها اومدیم البته با یه مشکل نمی دونم اشکال از کجاست خوب من از Slideshow توی صفحه اصلی سایت استفاده می کنم.و همین طور از افکت lavalamp برای منو ها .حالا یه مشکل وجود داره وقتی فایل jquer-1.2.3.min.js رو به قالب اضافه می کنم منو کاملا صحیح اجرا می شه اما اسلاید شو نمایش داده نمی شه.برای اسلاید شو هم از ماژول mod_rokslideshow استفاده می کنم.این هم آدرس سایت .منتظر راهنمایی شما هستم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2009 03:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
پاسخ : مشکل با Jquary
سلام مجید جان دارم روی سایت کار می کنم چند قسمت رو شرطی می کنم اگر مشکلی توی خود قالب دیدید اهمیت ندید مشکل فقط همون چیزیه که گفتم اینم آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اینکه اسلایدش کار میکرد ؟
-
-
بله مجید جان برای اینه که فایل jquer-1.2.3.min.js رو تغییر نام دادم که اجرا نشه .الان این فایل رو فعال می کنم شما یه نگاه بنداز دیگه اسلاید شو اجرا نمی شه.سایت رو ببین الان
-
-
وقتی فعال میکنید با mootools کانفلیکت میکنه باید سعی کنی از یکیش استفاده کنی و یا اسلاید شوی خودت رو تغییر بدید
البته راه برای حل این کانفلیکت وجود داره یک جستجو در گوگل بکن و راه ها رو بررسی کن
-
-
اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون می شم درست متوجه نشدم.ممنون می شم
-
-
سلام
لینکهای زیر را ببینید :
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)