با سلام من برای سایتم نیاز به یک برنامه چت یک به یک دارم و به الحاقات فارسی و انگلیسی جوملا مراجعه کردم چیزی پیدا نکردم چطور می تونم این مشکل را حل کنم. آیا کسی هست که بتونه برنامه اش را بنویسه.
با تشکر

با سلام من برای سایتم نیاز به یک برنامه چت یک به یک دارم و به الحاقات فارسی و انگلیسی جوملا مراجعه کردم چیزی پیدا نکردم چطور می تونم این مشکل را حل کنم. آیا کسی هست که بتونه برنامه اش را بنویسه.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون از چت یک به یک چیه ؟
میشه بیشتر در این مورد و نیازی که دارید توضیح بدید
یاعلی
با سلام
منظور من از چت یک به یک یعنی اینکه دو نفر با هم بتونند از طریق سایت چت کنند و مثل چت روم های معمول که امکان حضور چندین نفر وجود دارد نباشد. به عبارت دیگر من می خواهم در این چت روم کاربر به صورت اختصاصی با مدیر سایت مشاوره انجام دهد و فرد دیگری از مطالبی که آنها رد و بدل می کنند اطلاع نداشته باشد.
باتشکر
سلام
در مورد موضوع مطرح شده توسط شما script ها و aplplication های بسیاری در نت پیدا میشه که آماده هست و یا باید خریداری بشن و یا مجانی هست و نیاز به تغییرات جزیی دارن !
کافیه یک جستجو ی ساده در گوگل بکنید نتایج بسیار زیادی بدست میاد حتی نتایجی که دقیقا همین خواسته شما رو هم پوشش میده
کافیه عبارت های free chat script و help desk script و ... رو جستجو کنید
سلام
اگر برای مشاوره، ساپورت و این گونه مسائل شما نیاز به چت دارید میتونید از یکی از سرویس های زیر استفاده کنید
[ltr]
LiveResponse brings Kayako's acclaimed live chat, live support and real-time visitor monitoring features to an integrated support desk solution. LiveResponse also includes knowledgebase, troubleshooter, news and downloads publishing tools.
With the LiveResponse desktop application, your staff users and support operators can monitor visitors to your support desk and any other web page (using a small piece of code).
[/ltr]
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[ltr]
Help Center Live is an open-source, community driven live chat & support system. You may easily provide live support on your website just like large companies do with very little work. With Help Center Live, you can provide a real-time, live support or sales person experience.
[/ltr]
و یا سیستم های دیگه که با سرچ میتونید پیدا کنیدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)