-
درخواست راهنمای در ساخت منوی سازگار برای مامبو
با سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی تجربیات خودشون رو برای استفاده در اختیار همه قرار میدن.
اگه تاپیک جدیدی ایجاد کردم بخاطر این بود که خیلی وقت گذاشتم ولی برای حل مشکل نتونستم جوابی بگیرم. این هم یکی از مشکلات انجمن هستش ، یعنی حدود 20 ساعت سرچ کردم ولی نتونستم یه راهنمایی کامل در مورد ساخت منوی بازشونده یا همون کرکره ای خیلی ساده برای مامبو پیدا کنم از ترانس و اکثر منوهایی که دوستان راهنمایی کردن استفاده کردم که هیچ کدوم کار نکرد ، با فایرفاکس جواب داد ، حداقل توی اکسپلور .
اگه میشه یه ماژول یا کامپوننتی که سازگاری کامل داشته باشه و البته با فارسی مشکلی نداشته باشه و طراحی اون هم وقت گیر نباشه معرفی بفرمایین؟ یا یه برنامه سازگار فارسی برای طراحی ؟
سایتهایی که با میترا و جوملا دیدم بسیار زیبا بودن و حدس میزنم برای ساخت این منوها نیازی به ماژول و غیره نبوده که فک کنم دوستان در این مورد با ضعف مامبو موافق باشن.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2009 05:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست راهنمای در ساخت منوی سازگار برای مامبو
سلام
میشه چند مورد از سایت هایی که با جوملا و میترا دیدید و از ماژول استفاده نکردند برای اینکار رو معرفی کنید؟!
قطعا یا این امکان یا با استفاده از یک ماژول ایجاد شده یا در قالبشون بوده و ارتباطی با هسته سیستم ندارند. چرا که منوهای پیش فرض جوملا ساده هستند.
شما SW menu free رو امتحان کردید؟
-
-
پاسخ : درخواست راهنمای در ساخت منوی سازگار برای مامبو
ببخشید عزیز دل ، از سر دلخوری بود ، چون میترا و جوملا قابهای بسیار زیاد و زیبایی براشون فراهمه و من اطلاع دقیقی از کرنل اونا نداشتم و منوهاشون هم هماهنگ با قاب بود که از این لحاظ حدس زدم.
به هر حال با اکسپلورر 6 نتونستم جواب بگیرم مشکلش هم توی زیر منو ها هستش . یعنی منوی های سطح انتخاب میشن و به رنگ تیره هم در میان ولی زیر منوشون باز نمیشه
با فایر فاکس کامل جواب میده.
با تشکر فراوان - به امید توسعه همه جانبه مامبو
[hr]
با SW menu free امتحان کردم ، کامپوننت های دیگه که تو فایرفاکس هم جواب ندادن
[hr]
با عرض معذرت ، منظور از قاب همون قالب بود و در ضمن تازه فهمیدم که منوی سطح دوم در اکسپلورر هم باز میشه ولی با فاصله حدود 200 پیکسلی در قسمت پایین منوی سطح اول . که به راحتی نمیشه دیدش - میشه کاریش کرد؟
با تشکر از صبر و عنایت شما دوستان عزیز
** ارسالهای شما یکی شد - لطفاً هر دو دقیقه ارسال جدیدی در یک تاپیک نفرمایید، اسپم معنی خواهد شد!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)