دوست عزيز
اين به دليل اينه كه نياز به تاييد ثبت نام رو فعال كزاشتيد
يعني كاربر شما بايد پس از ثبت نام از ميل دريافتي حساب خودش رو تاييد كنه
اين رو از پيكربندي جوملا غير فعال كنيد
موفق باشيد