-
قرار دادن یک کد در سایت و به هم ریختگی قالب
سلام .اول یه خسته نباشید تمیز خدمت تمامی بروبچه های تیم مامبو که با تموم انرژی دارن به بقیه کمک میکنن O0
----
من میخوام یک کد اسکریپت دیکشنری آنلاین،وضعیت آب و هوا و .... رو تو سایت قرار بدم.حالا هرجای Index.php که اونا کدها رو قرار میدم باز دوباره میره پشت بقیه ماژول ها و یا استایل صفحه به هم میخوره :-[ حالا موندم چجوری اینا رو درسایت، در یک Position معین مثل ماژول ها که به ترتیب زیر هم قرار میگیرن، قرار بدم.
این هم نمونه کدها:
کد:
<div style="display:none;"><a hr
ef="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آب و هوا</h1></a></div><script language="javascript" src="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]dth=180&height=300"></script>
ویا:
<script language="javascript" src="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] t>
---
میخوام بدونم راهی هست که به سادگی (نیاز به کدنویسی زیاد نباشه) بشه این کدهارو در قالب یک ماژول ساخت که مشکل Position حل بشه؟
** تگ کد اضافه شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2009 05:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قرار دادن یک کد در سایت و به هم ریختگی قالب
سلام
اول باید برید داخل پلاگین ویرایشگر و تگ script را از لیست تگ های غیرمجاز حذف کنید
سپس در هنگام ایجاد ماژول به صورت HTML به صورت دستی ، ویرایشگر html را بیاورید و محتوای بالا را کپی کنید
موفق باشید
-
-
منظورتون از پلاگین ویرایشگر کدوم قسمت هست؟؟
-
-
منظورتون ویرایشگری هست که من باهاش کار میکنم؟؟(DreamWeaver)
یا چیز دیگه ای؟؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.tnx
-
-
سلام
منظورم در قسمت پلاگین های جوملا ، پلاگین tinymice 2 بود
موفق باشید
-
-
آقا نوید مرسی از کمکتون ولی حقیقتش من درست متوجه نشدم!! چنین پلاگینی هم برای مامبو نبود.ظاهرا پلاگین ادیتور مامبو MOStlyCE هست.
خلاصه بعد از کمی کندوکاو و جستجو یه راه حل ساده پیدا کردم،البته فکر کنم منظور آقا نوید هم همین بود.
دوستان که میخوان یک کد رو (مثل کدهای بالا) در سایتشون به شکل یک ماژول قرار بدن این مراحل رو طی کنند:
اول به قسمت ماژول های کاربری رفته و "جدید" رو برای ایجاد یک ماژول کلیک کنند.سپس یک نام برای ماژول بزارید مثلا آب و هوا.
سپس در قسمت ادیتور متن (نوشته شده:خروجی دلخواه)،همانجا که مطالب رو مینویسیم،بر روی شکل HTML کلیک کرده و کد خود رو Paste کنن.
و کار تمام هست.حالا شما یک ماژول لینک ساخته اید.
باتشکر از دوستان.
یاحق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)