سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل در حذف عناوین جداول مجموعه ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مشکل در حذف عناوین جداول مجموعه ها

با سلام
    هنگام نمایش صفحات سایت که به صورت "مجموعه و جدولی" می باشند، عناوین جداول حذف نمی شود. ( منظور عبارات: *****، شماره، عنوان مطلب و ...) می باشد.
    من مایل به حذف این موارد هستم اما هر چه تنظیمات را تغییر می دهم، اعمال نمی شود. تنظیماتی را که تغییر می دهم عبارتند از:
    منو/ {منوی مورد نظر} / پارامترهای پایه ای و پارامترهای پیشرفته

نکته ای که هست این است که وقتی که منویی برای مطلب A می سازم، لینک ایجاد شده را به صورت زیر نمایش می دهد:
    index.php?option=com_content&view=category&amp ;id=6
    این لینک را به عکس مربوطه متصل کرده ام ( لینک های سایت به صورت عکس بوده که در قالب جاسازی شده است)
    وقتی وارد صفحه مورد نظر می شوم، تمام عناوین جدول را نشان می دهد. سپس وقتی وارد یکی از مطالب آن مجموعه بشوم و دوباره از طریق لینک ایجاد شده خود جوملا (سایت مپ) به صفحه قبل(لیست مطالب مجموعه) برگردم، عناوین جدول و بقیه انها حذف شده و فقط عبارت "نمایش تعداد" نمایش داده می شود.
    در این حالت آدرس صفحه به آدرس زیر تغییر پیدا کرده است:
    index.php?option=com_content&view=category&amp ;id=6&Itemid=10
    یعنی به آدرس، عبارت "&Itemid=10" اضافه شده است.

به طور خلاصه:
    1- عناوین جداول و سایر گزینه ها مربوط به مطالب مجموعه ها، با تغییر تنظیمات حذف نمی شوند.
    2- با آدرس "index.php?option=com_content&view=catego ry&id=6
    " تمامی عناوین جدول نمایش داده می شود اما با آدرس "index.php?option=com_content&view=catego ry&id=6&Itemid=10"
    بسیاری از عناوین حذف شده و فقط عنوان "نمایش تعداد" باقی می ماند.
    3- آدرس اولی هنگام ساخت منو ایجاد می شود
    4- آدرس دومی در خود سایت و هنگام برگشت از "مطلب" به "لیست مطالب/مجموعه" به وسیله "سایت مپ" نشان داده می شود

جوملای نصب شده از مامبولرن نیست. {برای تغییر ان به جوملای مامبولرن تردید دارم. چون کامپوننت های دیگری روی آن نصب کرده ام و نمی دانم با جایگزینی فایل های نسخه مامبولرنی مشکلی پیش می آید یا نه؟ }

ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : مشکل در حذف عناوین جداول مجموعه ها

سلام

ابتدا سوال آخر شما را پاسخ میدم :

با جایگزینی صحیح جوملا مامبولرن هیچ مشکلی برای کامپوننت های شما پیش نمیاد ( البته قبل از اینکار حتما بکاپ بگیرید )

در مورد مشکل پارامترها:
    اگر ممکن هست لینک سایت خود را قرار بدید و روی لینک توضیح بدید تا مشکل شما ملموس باشه و بهتر بشه بررسی کرد

یا علی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

ممنون بابت پاسختون
    در اسرع وقت جوملا را به به جوملا مامبولرن تغییر خواهم داد.

در مورد سئوالات مطرح شده باید بگویم که مشکل را حل کردم. اما هنوز علت بروز این مشکل برای من جای سئوال دارد
    پس از اینکه یک منو ایجاد می کنیم، خود جوملا در صفحه مشخصات همان منو، یک URL ارائه می کند. من این URL را برای لینک دهی به صفحه مورد نظر استفاده می کردم. ( لینک را به صورت دستی بر روی image مورد نظر ست می کردم). در این حالت هیچ یک از تغییرات مورد نظر بر روی صفحهای که با این URL باز می شد، اعمال نمی شد...
    برای تست یک بار منوی خود جوملا را فعال کردم (mainmenu) و لینک های آن را تست کردم. URL های آن کمی متفاوت با URL هایی بود که در صغحه مشخصات منو مشخص کرده بود. صفحه مورد نظر از طریق این URL ها کاملا درست بود و تغییرات اعمال شده را نشان می داد.
    هم اکنون من این URL ها را بر روی Image منوهایم ست کردم و مشکل بر طرف شد.

در حقیقت انگار URL ای که در صفحه مشخصات منو نمایش داده می شود با URL ای که خود جوملا با آن لینک داده می دهد متفاوت است.

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

مشکل خاصی نیست چون زمانی که شما منویی میسازید قبل از ذخیره itemid ست نمیشه و شما آدرس را بدون itemid کپی و ست میکردید
    شما باید ابتدا منو رو بسازید و ذخیره کنید و سپس لینک را از این قسمت بردارید و در جای مورد نظر خود ست کنید

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)