-
مشکل در حذف عناوین جداول مجموعه ها
با سلام
هنگام نمایش صفحات سایت که به صورت "مجموعه و جدولی" می باشند، عناوین جداول حذف نمی شود. ( منظور عبارات: *****، شماره، عنوان مطلب و ...) می باشد.
من مایل به حذف این موارد هستم اما هر چه تنظیمات را تغییر می دهم، اعمال نمی شود. تنظیماتی را که تغییر می دهم عبارتند از:
منو/ {منوی مورد نظر} / پارامترهای پایه ای و پارامترهای پیشرفته
نکته ای که هست این است که وقتی که منویی برای مطلب A می سازم، لینک ایجاد شده را به صورت زیر نمایش می دهد:
index.php?option=com_content&view=category& ;id=6
این لینک را به عکس مربوطه متصل کرده ام ( لینک های سایت به صورت عکس بوده که در قالب جاسازی شده است)
وقتی وارد صفحه مورد نظر می شوم، تمام عناوین جدول را نشان می دهد. سپس وقتی وارد یکی از مطالب آن مجموعه بشوم و دوباره از طریق لینک ایجاد شده خود جوملا (سایت مپ) به صفحه قبل(لیست مطالب مجموعه) برگردم، عناوین جدول و بقیه انها حذف شده و فقط عبارت "نمایش تعداد" نمایش داده می شود.
در این حالت آدرس صفحه به آدرس زیر تغییر پیدا کرده است:
index.php?option=com_content&view=category& ;id=6&Itemid=10
یعنی به آدرس، عبارت "&Itemid=10" اضافه شده است.
به طور خلاصه:
1- عناوین جداول و سایر گزینه ها مربوط به مطالب مجموعه ها، با تغییر تنظیمات حذف نمی شوند.
2- با آدرس "index.php?option=com_content&view=catego ry&id=6
" تمامی عناوین جدول نمایش داده می شود اما با آدرس "index.php?option=com_content&view=catego ry&id=6&Itemid=10"
بسیاری از عناوین حذف شده و فقط عنوان "نمایش تعداد" باقی می ماند.
3- آدرس اولی هنگام ساخت منو ایجاد می شود
4- آدرس دومی در خود سایت و هنگام برگشت از "مطلب" به "لیست مطالب/مجموعه" به وسیله "سایت مپ" نشان داده می شود
جوملای نصب شده از مامبولرن نیست. {برای تغییر ان به جوملای مامبولرن تردید دارم. چون کامپوننت های دیگری روی آن نصب کرده ام و نمی دانم با جایگزینی فایل های نسخه مامبولرنی مشکلی پیش می آید یا نه؟ }
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-27-2009 11:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)